Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 24

Konu: Google, tüm endeksli çevrilen sayfalarda kaldırdı

Üye

Default Google, tüm endeksli çevrilen sayfalarda kaldırdı

Merhaba,
    Google dizininden çevrilmiş tüm URL kaldırdı:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

vb ..

Ancak bir mysql hatası nedeniyle aynı sorun vardı forumu burada birisi bulundu. Ben benim forumda neler olup bittiğini bilmiyorum.
    Robots.txt de değişmedi ... bugün oldu. Ben örneğin endeksli vardı: 47.000 url, İbranice, Fransızca, vb. 20.000 ...

Lütfen yardım edin

Teşekkürler
    Last edited by pepito69; 03-03-11 at 23:57.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

google ya da mysql hataları günlük dosyasında herhangi bir e-posta var mı? tüm bilgiler yazınız.

Üye

Hayır ben google dan herhangi bir e-posta Geliş değil yaptım ve benim günlüğüne mysql hataları vardır.
    Dün ve ben hiçbir şeye dokunmayın.

Üye

i bildiği gibi uzun süre (yani 24 saat veya daha fazla) için google tarafından erişilen sayfaları değil. eğer bir klasörün içinde endeksli sayfaları kaldırıldı.

ben google site tekrar kontrol ettikten sonra, benim durumumda, ben yaklaşık 4.000 sayfa domain.com / d / diğer mod (hayır BB ile ilgili) kullanarak bir klasör içinde var, ama bu mod birkaç gün kırık çünkü: domain.com / d / dizine sayfaları gitti

sizin her tercüme ana sayfası da, yani diğer sitelerden link almak için deneyin: / egiptoforo.com / forums / pt / egiptoforo.com / Forum / tr diğer sitelere bağlantılar olsun

i sorunu BB olmadığını düşünüyorum, ama forum / site / sunucu

her şey kontrol çift, çok google webmaster araçları kontrol edin https://www.google.com/webmasters/tools/

Üye

i bildiği gibi uzun süre (yani 24 saat veya daha fazla) için google tarafından erişilen sayfaları değil. eğer bir klasörün içinde endeksli sayfaları kaldırıldı.
    Bu durum böyle değil.

i dış bağlantılar bir sürü ve bir çok sayfa vardı.

Düşük tepki ve yinelenen metatag ve tittles: webmaster araçları i BB klasik sorunları var. Yeni hiçbir şey ....

Mod devre dışı bırakmak ve bu benim için önemli olduğunu düşünüyorum. ama onlar webmaster kılavuzu dediği gibi google otomatik içerik sevmiyorum düşünüyorum. Google benim görüşüme göre, buna karşı hareket ediyor. BB, bilinen sorunlar ve sınırlamalar olmasına rağmen harika bir mod olabilir çünkü yanlış olması dileğiyle.
    I çevrilmiş sürümleri ve şimdi hiçbir şey endeksli URL thousends vardı, bak!
    Last edited by pepito69; 04-03-11 at 13:23.

Üye

Quote Nickli Üyeden pepito69 View Post
    Bu durum böyle değil.

i dış bağlantılar bir sürü ve bir çok sayfa vardı.

Düşük tepki ve yinelenen metatag ve tittles: webmaster araçları i BB klasik sorunları var. Yeni hiçbir şey ....

Mod devre dışı bırakmak ve bu benim için önemli olduğunu düşünüyorum. ama onlar webmaster kılavuzu dediği gibi google otomatik içerik sevmiyorum düşünüyorum. Google benim görüşüme göre, buna karşı hareket ediyor. BB, bilinen sorunlar ve sınırlamalar olmasına rağmen harika bir mod olabilir çünkü yanlış olması dileğiyle.
    I çevrilmiş sürümleri ve şimdi hiçbir şey endeksli URL thousends vardı, bak!
    BB kullanarak da aynı sorun olsun diğer üye varsa, beklemek ve görmek yapabilirsiniz, ben bu destek forum konuları kez pek çok çünkü, özel olarak ücretsiz sürümü BB kullanarak pek çok insan görüyorum, ve vb.org Yüklendi bilgi

otomatik sayfaları kaliteli i endeksli çok değil sayfaları azaltılmış olduğunu düşünüyorum

i talep gibi, çeviri kalitesini artırmak için, çok Kılavuzu tercüme özelliği varsa iyi. burada, Bu yüzden sadece wikipedia gibi, makale üye tarafından başka bir dilde aynı tek tercüme manuel

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

lütfen e-posta ya da günlük dosyasını denetleyin ve bazı mysql hataları ya da buna benzer bir şey bulmak.
    Yu bir robots.txt dosyası var mı? Bu dosyanın tam bir içerik yapıştırabilirsiniz?

Üye

Da buradan bakabilirsiniz:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Üye

Quote Nickli Üyeden pepito69 View Post
    Da buradan bakabilirsiniz:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Ben robotlar overkill düşünüyorum. Ben böyle görmedim
    Hayatımda çok büyük bir robot. Ben sadece kullanmak gerektiğini düşünüyorum
    Endekslemede örümcekler tutacak bir standart robotlar
    Bazı forum dizinleri ve thats it. Siz
    dünyanın her örümcek dışarıda tutmak için çalışıyor ve ben
    iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum ... korkuyor nelerdir?

Şimdi bu konuda düşünüyorum. Ben bir vps, ve ben korsan var
    e-posta raporu, ve google bot yasaklandı ip listesi oldu. Mi
    sunucunuza bazı bot ip yasaklı olması olasıdır ve
    bu durumda ve eğer onlar, sırt ve örümcek gelemezdi
    sonra da de-endeksli olamaz olurdu? Ben çok garip bulundu.
    google bot ip benim yasaklı listesinde ... böylece sona erdi ne
    google örümcek yasaklandı kazanılmış yapıyor olabilir mi?

Üye

Sorun robots.txt
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama sorun sadece ana forum değil trasnlated olanlar. Ama ben robotlar basitleştirecek ...
    Tekrar teşekkürler ama bu gizem fotoğraflar.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •