Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: Nasıl farklı dilde yazmak için?

Junior Member

Default Nasıl farklı dilde yazmak için?

Hey Michal,

vB.org burada megatr0n.

Kimliğim varsayılan dili değiştirebilirsiniz dedi? Nerede?

Plus. 3.0 sürümü için bize sağlayacak söyledi yazmak farklı dillerde? Bu İngilizce ve iplik / post bizim İstediğiniz dili tercüme veya farklı dillerde metin (post anahtarlama konum) göstermek olacak yazmak anlamına mı geliyor?

Duygusu ve yapar umuyoruz kabaca ne zaman serbest olacağım bekliyorsunuz?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Kullanıcı Paneli -> ayrıntıları düzenleyin

Farklı dillerde yaz 2 şey anlamına gelir. 1 sadece varsayılan dil ve mod yazabilirsiniz varsayılan dil ne olursa olsun herkes çevirmek. 2. Farklı dillerde mesaj parçaları ayarlayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için buraya bakınız:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Çıkış tarihi hakkında ... Hala bazı konular üzerinde çalışıyoruz. Yapmak çok uzun yeni şeyler var, ama bu yuva ana sürüm için bekleyecek. Yani şimdi ben zaten açıklanan bu işlevselliği güzel olmasını istiyorum. Bu forum bir süre için başka bir test alanı olarak oynayacak.

Ayrıca, beta sürümü resmi olarak piyasaya sürülecek önce (kullanılabilir olacak gelen Adlarını www.vbulletin.org):
    imported_silkroad,,, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, dai-kun, dev, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, civciv

Ben en az 2 hafta önce, ya da belki 1 ay olsun düşünüyorum. Bu yüzden bu projenin desteklenmesi için başka bir avantaj elde Ayrıca bu gerçekten kararlı ve hatasız resmi sürüm sağlamak için iyi olacak
    Last edited by vBET; 09-10-09 at 23:47.

Junior Member

Yani, yazarak konum olarak farklı dillerde yazmak olmaz?

Bunun gibi:

Tıklayın
    Last edited by vBET; 17-10-09 at 03:50. Nedeni: Yanlış BBCode'lar

Quote Nickli Üyeden Smiggy View Post
    Yani, yazarak konum olarak farklı dillerde yazmak olmaz?

Bunun gibi:

Tıklayın
    Bu şekilde yok. Kıvranan hangi dilde mod söyler. Varsayılan dil ayarı, ya da bunu söyleyebilirim lang elle bbcode. İngilizce bir şeyler yazmak ve Arapça olduğunu söylemek, Arapça oldu olmayacaktır.

Sadece İngilizce yazmak ve Arapça çeviri gitmek istiyorum ne yapmam. Sonra Arapça olsun
    Last edited by vBET; 17-10-09 at 03:50.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu şekilde yok. Kıvranan hangi dilde mod söyler. Varsayılan dil ayarı, ya da bunu söyleyebilirim lang elle bbcode. İngilizce bir şeyler yazmak ve Arapça olduğunu söylemek, Arapça oldu olmayacaktır.

Sadece İngilizce yazmak ve Arapça çeviri gitmek istiyorum ne yapmam. Sonra Arapça olsun
    Daha sonra böyle bir şey yükleyebilirsiniz düşünüyor musunuz?
    Last edited by vBET; 17-10-09 at 03:49.

Tam olarak ne? Gelecek İstekleri forum açıklayınız.

Junior Member nectons's Avatar
    Yer
    Πειραιάς

Default Bir soru

Text automatically translated from: Greek to: Turkish
    Translated text
    Sadece sürüm 3.1 yüklü gerçekten inanılmaz!

Benim yalnız bir soru. Yunanca çevirisi diyor düğmesi vardır her yazının olasılığı vardır; Bir dile çeviri kullanıcı kontrol paneli belirledi;

Yani birisi bir Rum olan panele atandı, aynı zamanda İngilizce yazmak istiyor! Yani sistem isteyenler için Yunan içine sorunu çevirmek için!
    Original text

Şu anda o bir dilde okumak ve diğer yazabilirsiniz. Birisi onun varsayılan dil ayarlarsanız, daha sonra yazılı mesaj editörü altında 2 seçenek göreceksiniz onun varsayılan dilde yazma, ve forum dilde yazmayı tercih 2. olduğunu söylüyorum.

2. ayar kullanıcı gerçekten o dil BBCode elle ayarlayarak istediği hangi dilde yazabilir. Fakat çoğu kullanıcı için varsayılan olarak bu mod varsayılan dilde yazılmış olan mesajları damgasını vuracak bilmek yeterli, ya da otomatik olarak işaretlemek için özel bir mesaj için seçebilirsiniz forum dilde yazıyoruz.

Ayrıca, varsayılan kullanıcı dil, anadil anlamına gelir DEĞIL lütfen unutmayın. Onun mesajları yazmak istediği bir dil demektir. Birisi, o, onun varsayılan olarak bu dil ayarlamak için bazı dil yazmak istiyorsanız dil yazmak istiyor.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •