Kimliğim varsayılan dili değiştirebilirsiniz dedi? Nerede?
Plus. 3.0 sürümü için bize sağlayacak söyledi yazmak farklı dillerde? Bu İngilizce ve iplik / post bizim İstediğiniz dili tercüme veya farklı dillerde metin (post anahtarlama konum) göstermek olacak yazmak anlamına mı geliyor?
Duygusu ve yapar umuyoruz kabaca ne zaman serbest olacağım bekliyorsunuz?
Farklı dillerde yaz 2 şey anlamına gelir. 1 sadece varsayılan dil ve mod yazabilirsiniz varsayılan dil ne olursa olsun herkes çevirmek. 2. Farklı dillerde mesaj parçaları ayarlayabilirsiniz.
Çıkış tarihi hakkında ... Hala bazı konular üzerinde çalışıyoruz. Yapmak çok uzun yeni şeyler var, ama bu yuva ana sürüm için bekleyecek. Yani şimdi ben zaten açıklanan bu işlevselliği güzel olmasını istiyorum. Bu forum bir süre için başka bir test alanı olarak oynayacak.
Ayrıca, beta sürümü resmi olarak piyasaya sürülecek önce (kullanılabilir olacak gelen Adlarını www.vbulletin.org): imported_silkroad,,, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, dai-kun, dev, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, civciv
Ben en az 2 hafta önce, ya da belki 1 ay olsun düşünüyorum. Bu yüzden bu projenin desteklenmesi için başka bir avantaj elde Ayrıca bu gerçekten kararlı ve hatasız resmi sürüm sağlamak için iyi olacak
Bu şekilde yok. Kıvranan hangi dilde mod söyler. Varsayılan dil ayarı, ya da bunu söyleyebilirim lang elle bbcode. İngilizce bir şeyler yazmak ve Arapça olduğunu söylemek, Arapça oldu olmayacaktır.
Sadece İngilizce yazmak ve Arapça çeviri gitmek istiyorum ne yapmam. Sonra Arapça olsun
Bu şekilde yok. Kıvranan hangi dilde mod söyler. Varsayılan dil ayarı, ya da bunu söyleyebilirim lang elle bbcode. İngilizce bir şeyler yazmak ve Arapça olduğunu söylemek, Arapça oldu olmayacaktır.
Sadece İngilizce yazmak ve Arapça çeviri gitmek istiyorum ne yapmam. Sonra Arapça olsun
Daha sonra böyle bir şey yükleyebilirsiniz düşünüyor musunuz?
Şu anda o bir dilde okumak ve diğer yazabilirsiniz. Birisi onun varsayılan dil ayarlarsanız, daha sonra yazılı mesaj editörü altında 2 seçenek göreceksiniz onun varsayılan dilde yazma, ve forum dilde yazmayı tercih 2. olduğunu söylüyorum.
2. ayar kullanıcı gerçekten o dil BBCode elle ayarlayarak istediği hangi dilde yazabilir. Fakat çoğu kullanıcı için varsayılan olarak bu mod varsayılan dilde yazılmış olan mesajları damgasını vuracak bilmek yeterli, ya da otomatik olarak işaretlemek için özel bir mesaj için seçebilirsiniz forum dilde yazıyoruz.
Ayrıca, varsayılan kullanıcı dil, anadil anlamına gelir DEĞIL lütfen unutmayın. Onun mesajları yazmak istediği bir dil demektir. Birisi, o, onun varsayılan olarak bu dil ayarlamak için bazı dil yazmak istiyorsanız dil yazmak istiyor.