Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: İstatistikler Lütfen?

Junior Member

Default İstatistikler Lütfen?

Bütün bu gıda hikayeleri parlak ama bir kararlar gerçekleri gerekir, bu yüzden herkes bana aşağıdakileri sunarak yardımcı olabilir

VB Sürüm:
    VBSEO: yüklemenin Sürüm sayı / tarih:
    BB Sürüm / install tarihinden:

Ve google hizmetleri ... Aşağıdaki grafikler
    Önce ve sonra dizin sayfaları grafiğinin (webmaster)
    Önce ve sonra (webmaster): Site hız grafiği
    Search Engine isabeti öncesi ve sonrası (analitik)
    Hemen çıkma oranı, öncesi ve sonrası (analitik)
    Yerli ÜLKE Hitler öncesi ve sonrası (analitik)

Ben büyük sormak biliyorum ... ama tüm bu bilgiler ile bu ürünü satın uygun bir bilgilendirilmiş karar aout yapabilir sadece sanıyor ...

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Ne yazık ki böyle bir veri yok - bu forum BB çok;önce " hiçbir" olduğunu baştan yüklü. Bazı bilgiler bizim kullanıcılar tarafından bu alt forum bağlı: BB İyi Haber - Powered Enterprise Çevirmen (BB)

Ayrıca bazı müşterilerimize burada bulabilirsiniz forumu bağlantılar dahil etmek için izin verdi: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php bu nedenle bazı belirli bir site ve dil endeksli kaç tercüme sayfaları Google kontrol edebilirsiniz.

Google Analytics, bu nasıl bize rehberlik, size tercüme sayfaları foruma giriş yüzde sonuçlar sağlayabilir.

Junior Member

Ben sitemde ücretsiz sürümünü kullanarak (benim günlük iş parçası analitik belgeleri sağlamak için, tam özellikli bir vaka çalışması yapmak için mutlu olurdum bu yüzden anlamak / yapmak kolay olurdu ).... İşe yarayıp yaramadığını Sonra Pro Sürüm satın almak istiyorum ....

Ama ben bunu yapıyorum ederken onu yaratan marka ve herhangi bir outlinks silebilirim? Bu sonuçlar üzerinde bir etkisi olurdu gibi

Bu tek şey gitmek vererek beni erteleyerek &

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Kredi bağlantı ücretsiz sürümü kaldırarak istiyorsanız (ücretsiz sürümü sayfada ayrıntıları görmek) herhangi bir bağış göndermek yeterli. Lütfen ücretli bir sürümü daha fazla özellik (URL çeviri gibi) ve (bir sonraki sürümü biz de, en çok kullanılan uygulamaları tarafından hafıza önbellek destek olacak) çok daha fazla optimize edilmiştir. Ücretsiz versiyonu gibi olacak, o zaman biri size ne gibi kesin e bir şey ödedi

Kredi bağlantı yanı sıra başka bir şey değildir, bu yüzden bunun için çalışacak düşünüyorum Gelecekteki herhangi bir sorunuz varsa lütfen sorun - biz size memnuniyetle yardımcı olacaktır

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •