I, bu nedenle birçok böcek önce BB kaldırıldı neden şimdi biliyorum!
Onlar doğru URL'yi Goto tıklandığında, Google, vbet_delayxx garip URL'ler indeksleme.
Bakınız:
I, bu nedenle birçok böcek önce BB kaldırıldı neden şimdi biliyorum!
Onlar doğru URL'yi Goto tıklandığında, Google, vbet_delayxx garip URL'ler indeksleme.
Bakınız:
Sevgili Yılan,
gecikme bir dizidir. Bu dizi bağlantıları saklanır ve 7x endeksli konu dizisi ve 19.959 sayısı sayısı olduğu anlamına gelir examle delay7x-19.959 göstermektedir.
Performans için, bu yüzden 1 görev daha sonra google ile göndermek, çünkü yapılır.
Endeksleri iyi tercüme sonra değişti.
Tercüme değil, google ile bir hata bağlantısı var. Çünkü boştu Bu yüzden, bu gecikmeler (diziler) yeniden vermedi.
Bağlantılar eski ve google bunları reindex gerektiğini, çünkü yeni bir site haritası yapmak, Lütfen önbelleği temizleyin. Yönlendirmeler google reindex bu nedenle iyi.
Herhangi bir sorunuz varsa, buraya yazınız.
Teşekkürler
Neden önbelleği temizleyin, delayxx url'ler doğru url'ler yönlendirme olur?
Bu konu, bir 302, 301, yönlendirme değil, bu yüzden google dizin bu delayxx url'ler bırak ASLA.
bazen önbelleğini temizleyerek anwser verir.
i kontrol edilir ve anwser var burada yazacağım
Merhaba.
Bu konu ile yardımcı olacaktır
Yazdığı gibi - daha sonra daha fazla bilgi verecek ve biz bu konuda ilgilenir.
Ben bu delayxx url'ler kontrol yeniden sugest, 302 yönlendirmeleri!
Yani bu bile bu bağlantılar endeksli neden nedeni budur. Büyük bir ipucu. Biz de (ya da bizim entegrasyon kod tarafından değiştirilebilir) vBSEO veya BB tarafından yapılır ve vBSEO tarafından yapılandırılabilir yönlendirme yok kontrol edecektir. Bu zaten endekslenmiş sayfaların sorunu çözmek için.
Yine de tabii ki BB hatta son html yanıt olarak bu tür bağlantılar oluşturulur neden bulmalıyız.
Last edited by vBET; 15-02-11 at 18:21.
tamam, düzeltme için sabırsızlanıyoruz. teşekkürler
Ben sadece ne ve nasıl Youngster için kontrol etmek için çok özel görevler verdi.
Ayrıca bu tür bağlantılar oluşturulur olduğu söyleyebilirdi çok yararlı olacaktır? Bu sayfaların dizine ve yönlendirme 302 olduğunu, Şu anda biz bile emin olamayız hala BB nesil hata var, ya da artık meydana gelmez sadece eski bir hatadır ama zaten sayfaların dizine var. Bu yüzden lütfen söyle böyle URL'ler altında tarayıcınız görünür herhangi bir sayfasına bakınız. Belki bazı iş parçacığı, forumlar, arşiv, RSS kontrol edin. Belki de sorun var - özel BB ile entegre herhangi bir mods söyle. Youngster (sınırlı olmayacak eğer) forum da bunu kontrol edecek, hala iyi ve belki de bildiğiniz forumu biliyorum ya da böyle URL'ler nerede üretilir şüpheli.
Im i yapabilirsiniz emin değil, google burada hata indeksleme görebilirsiniz: site: www.computer juice.com - Google'da Ara
Sayfa kodu görmek için önbellek!
Ayrıca 302 uygun URL yönlendirme, 301 olması gerekir, ancak daha iyi düzeltme dizin değil kötü URL'ler alltogether olacaktır.