Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Linklerde türkçe karakter olduğu için not found hatası alıyorum acil yardım

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Default Linklerde türkçe karakter olduğu için not found hatası alıyorum acil yardım

This text was not translated, because it is originally in Turkish Sorunu Başlıkta Belirttim

Örnek : http://forum.nokiacep.com/ozel-oda/1...-new-post.html

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Sadece orada.

Admin CP ve FTP erişimi gerekecektir PM bana gönderin lütfen.

Görüldüğü gibi tüm bağlantılar yanlış üretilen (lang kodu olmadan) ve ben nedenini bulmak için var.
    Last edited by vBET; 24-11-09 at 16:50.

Junior Member

This text was not translated, because it is originally in Turkish msn adresimi ekleyin konu hakkında konuşalım
    togebi33********com

Müşterilerimizin formu bütün kelime ve büyük zaman farkı olduğunu lütfen unutmayınız. Çünkü biz sadece bu forumda destek sağlar.

Lütfen forum (Admin KP ve FTP) Özel Mesaj erişim bilgileri gibi beni göndermek. Her zaman güvenlik nedenleriyle geçici hesapları oluşturabilirsiniz. Bu sorun yalnızca forum ile ilgili ve bunun için hazır bir cevabım var, çünkü hala orada erişmeniz gerekir.

Öncelikle BB değişikliklerden sonra bağlantılar değişiyor BB hata veya başka bir mod olduğundan emin olmak için uygun bağlantılar oluşturuyor kontrol etmek zorunda. Ayrıca yapılandırma ve yeniden yönlendirme kuralları kontrol etmek gerekir.

Junior Member

This text was not translated, because it is originally in Turkish özel mesaj ile gönderdim bilgileri

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •