Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 11

Konu: Çeşitli dil tabloları veritabanında çökmesini tutmak?

Kıdemli Üye

Default Çeşitli dil tabloları veritabanında çökmesini tutmak?

Merhaba, ben her gün, genellikle orta ve kısa tablolar çökmesini tutmak gibi bir veya daha fazla dil tabloları onarmak için olduğu görünüyor.

Benim detayı aşağıdaki gibidir:
    PHP sürüm 5.2.15
    Apache sürüm 2.0.63
    MySQL sürümü 5.0.91-community
    Perl sürüm 5.8.8
    Çekirdek sürümü 2.6.18-194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

Ben sunucusu bir marka yeni bir "kutunun dışında".

Bunu önlemek konusunda herhangi bir fikir var mı?

Saygılarımızla,
    Simon

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

MySQL hata ya da bazı bildirimler ile bazı e-postalar var mı? Varsa, lütfen bu e-postaların içeriği koymak

Kıdemli Üye

Tabii, şimdi burada çok yakın bir infact biri çöktü.
    Tarihi: Thu, 31 Jan 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
    En düşük: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Için: webmaster@mysite.com
    Konu: vBulletin Veritabanı Hatası!

VBulletin 3.8.6 Veritabanı hatası:

Geçersiz SQL:
    Originaltext olarak cache.originaltext SELECT vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af önbellek WHERE FROM vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af yardım tercüme cache.translated VE cache.serie = help.serie;

MySQL Error: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af' olarak çöktü işaretlenir ve tamir edilmelidir
    Hata sayısı: 145
    Başvuru Tarihi: Pazartesi, Ocak 31, 2011 ÖÖ 10:32:45
    Hata Tarihi: Pazartesi, 31 Ocak 2011 ÖÖ 10:32:46
    Script: http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    Referrer:
    IP Adresi: 66.249.72.171
    Kullanıcı Adı: Kayıtsız
    Classname: vb_database
    MySQL Sürümü:
    ve burada ben size göstermek için tutulur bir Eskisini:
    Date: Thu, 28 Jan 2011 20:45:02 +0000 [Cuma, 28. Ocak 2011 20:45:02 GMT]
    En düşük: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Için: webmaster@mysite.com
    Konu: vBulletin Veritabanı Hatası!

VBulletin 3.8.6 Veritabanı hatası:

Geçersiz SQL:
    Originaltext olarak cache.originaltext SEÇ FROM vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt yardım, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt önbellek olarak tercüme cache.translated NEREDE help.originaltext = 'Ana' cache.serie = help.serie;

MySQL Error: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt' olarak çöktü işaretlenir ve tamir edilmelidir
    Hata sayısı: 145
    Başvuru Tarihi: Cuma, 28 Ocak 2011 @ 08:45:01
    Hata Tarihi: Cuma, 28 Ocak 2011 @ 20:45:02
    Script: http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    Referrer: http://www.google.com.br/url?sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    IP Adresi: 200.160.96.160
    Kullanıcı Adı: Kayıtsız
    Classname: vb_database
    MySQL Sürümü:
    Eğer belli bir hata ya da sorun neden dil yoktur görebileceğiniz gibi, ancak dil AF oldukça çok gösterir.

crach sorunu - Bu BB değil sorunun bir MySQL sorunu.
    MySQL MySQL (host sağlayıcısı sormak) daha kararlı sürümü yeni sürümü veya downgrade güncellemek için deneyin.

MySQL kodu, çünkü bu konuda hiçbir şey yapamaz.
    Muhtemelen sizin durumunuzda, MySQL tabloları sık kullanılması, hatalı eylem daha duyarlıdır. Konuk için önbellek kullanıyor musunuz? Hayırsa - Bu seçeneği etkinleştirmek lütfen. Bu veritabanı için daha az sorguları sonucu, MySQL hatası ama tamamen ortadan kaldırmaz. (Muhtemelen daha az gibi çöker olacaktır).

İkincisi, optimize etmek ve onarım TÜM veritabanı tabloları.

Tabii ki, en iyi sürümü MySQL yükseltme veya downgrade deneyin.

Kıdemli Üye

Evet, öncelikle ben mysql en stabel sürümü IS ve evet neden bu çarpışma sadece dil tabloları bir sorun olduğunu mysql i konuk önbelleği kullanmak inanıyoruz? i, posta veya sayfayı değiştirmek başına erişilebilir diğer pek çok tablo var ama kaza değil.

Ve ben TÜM tabloları birkaç kez optimize!

Biz sadece tablo önbellek hata nedenini belirlemek mümkün değildir belirtildiği gibi daha önce bu bir hata mySQL ve diğer tablo Tamam olduğunu fark etmez, çünkü MySQL ekibi bir soru. Biz üzerimize düşeni için, daha fazla öneri yok - bu hata için sorumlu ekibi rapor Lütfen MySQL ekibi.

Önbellek tablolarını diğer tabloları karşılaştırmak için herhangi bir girişimde herhangi bir anlayışı yok - bu sadece burada mysql tablolarını çöküyor neden sadece spekülasyon olacağını, çünkü. MySQL kodu MySQL ekibi sorumlu, bu yüzden lütfen MySQL takım hakkında isteyin.

Belki de sorun, sadece bu önbellek tablolarını içindekiler çok şey var ve başka bir tablolarda (sadece gibi forumda, başka forumlarda müşterilerimize değil), çünkü burada. Belki önbellek tablolarını veri sık kaldırılır ve başka bir değil. Belki, ama Biz bunu kontrol edemez - sadece öneridir.

Söyleyebileceğiniz tek şey, bu bir MySQL hatası olmasıdır. BB kod herhangi bir değişiklik bu sorunu ortadan kaldırmak olmayacağı Lütfen dikkat.

MySQL motor SQL tarafından tabloları yönetmek için sorumludur. Yani MySQL kod bir çözüm bulmak gerekir. Bu MySQ desteği hakkında isteyiniz.

Teşekkür ederiz.

Emekli;)

Evet kamil hakkına sahiptir,
    mysql sorunu değil, bu yüzden MySQL ile yazmayı deneyin.

Benim fikrime göre önbellek sorunu var, bir şey önbellekten MySQL yazma olamaz.
    MySQL Veritabanı 5.5 MYSQL yükseltmek için çalışın, belki yardımcı olacak yükseltin.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Youngster View Post
    Evet kamil hakkına sahiptir,
    mysql sorunu değil, bu yüzden MySQL ile yazmayı deneyin.

Benim fikrime göre önbellek sorunu var, bir şey önbellekten MySQL yazma olamaz.
    MySQL Veritabanı 5.5 MYSQL yükseltmek için çalışın, belki yardımcı olacak yükseltin.
    Im Kamil söyledi tam olarak ne tekrarlamak mümkün olduğunu sevindim. Sorun tablo hemen hemen her zaman af dil olan MySQL ile bir sorun değildir, sen mysql giriş ve çıkış çok sık ise bu çarpışma olacak!!, Benim yazılan tablo büyük olduğunu, çünkü bu olan bu demek değildir yapabilirsiniz, bunun 718.000 ileti var ve forumun her tek bir kullanıcı tarafından erişilen, elbette bu, daha az girdi ile bir şey yazılan tablo ile çok iyi MySql copes dil tablo daha kolay başa olacak çok daha sık kullanılır.

Diğer tabloları kazasında yok, sadece dil tablolar.

Bir kez daha, bu konuda bir MySQL takım hakkında isteyin. Bu düzeltme, daha hızlı ve daha iyi olacaktır.

Kıdemli Üye

DatabaseMySql hosting takım bakmak başka bir hata vardı, hatta tamir optimize edilmiş ve tüm 5GB veritabanı ihraç yeniden ithal ve dil tabloları kazasında hala SADECE.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •