bilgilerini gönderdi.
bilgilerini gönderdi.
Teşekkür ederiz. Sunucu üzerinde çalışmaya başlayacak.
ayrıca bir SEO bağlantılar (vBSEO olmadan) kullanmayı deneyebilirsiniz.
sadece gitmek admincp-> BB-> Ana ve set seçeneği:
Çeviri bağlantılar türü için SEO bağlantı konsensüs (yani '/ tr / adresi) göre URL Oluştur
bundan sonra size eklemek gerekir. htaccess dosyasını forum klasörüne bu kuralları.
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Merhaba,
Lütfen artık çalışıyor - şimdi deneyin. Bunu teyit edebilir misiniz?
İkincisi bu sorun sadece bu test forumu için özel olabilir. Ana forum bu mükemmel çalışıyor olmalıdır.
şimdi gayet iyi görünüyor.
teşekkürler.
yakında benim canlı foruma hareket edecektir.
SEO kullanarak denedim ama bir 404 hata var:
Bulunamadı
İstenen URL / testvb / forums / pt / forum.php bu sunucuda bulunamadı.
Ayrıca, isteği işlemek için bir ErrorDocument kullanmaya çalışırken 404 Not Found hatası ile karşılaşıldı.
aynı sorun yaşıyorsanız, sadece benim canlı forum kurulum. ne benim test forumda bunu düzeltmek için değiştirildi?
Benim canlı forumdaki devre dışı ettik.
Last edited by Schmike; 04-02-11 at 06:22.
kamil olacaktır i kamil onu geçti bunu düşünmek
Teşekkürler
Merhaba,
PM admincp detayları bana gönderin - Ben sadece benim için bu BB sağlayacak ve ben sizin için bunu çözecektir.
Eğer manuel olarak düzenlemek istiyorsanız, şunları yapmalısınız:
1. açın ve bu dosyanın bir kopyasını:
forumu root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. Bu dosyayı bulabilirsiniz:
3. ve DEĞİŞTİR:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. Dosyayı kaydetmekPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. test
Ama bu gerçek bir çözüm değildir. Bu sitenizdeki bazı fonksiyonlarını ortadan kaldırır. Bu sorun (benim test forumu sunamayacağı) forumu özgü, bu yüzden ben sadece (ben de admincp ayrıntıya gerek) sunucu çözebilir.
İsterseniz, bu çözüm kullanabilirsiniz - çalışır, ancak sunucu üzerinde başka bir çözüm istiyoruz.
Lütfen onaylayın.
Teşekkür ederiz.
şimdi benim canlı forum için çalışıyor.
başka bir çözümü test etmek istiyorsanız, lütfen bunu test sitesi. teşekkürler.