Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 30

Konu: Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Kıdemli Üye

Exclamation Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Google E-posta Uyarı: Googlebot sitenizdeki URL'lerin son derece yüksek bir sayı bulundu.

Google'ın Web Yöneticisi Araçları (uyarı) bu e-posta aldım

VBSEO Yüklendi unutmayın.

Google benim page rank düşürür ya da tamamen bana yasaklayan önce bu sorun için bir düzeltme istiyorum, benim adsense gelir zaten yarım ve tam anlamıyla Google Arama motorları sitem saldırıya azalmıştır.

BB ile bu tür bir sorun, burada anlatılan ikinci durum: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Bu benim Google Adsense hesabı için bir emin yasağı olması olurdu gibi bu benim Yerel Gizlilik Yasaları ile Google'ın TOS karşı gider çünkü size bilmeniz gereken olarak talep edildiği gibi ben PM bütün BB adminlerinin e-posta gönderdi var, ben kamuya e-posta gönderemezsiniz değil. Yüzden değil sorma.

Ben daha fazla gecikmeden bu sorun için acil bir çözüm arıyorsanız, yukarıdaki bağlantıyı bu konuda konuşurken oldum 3 gündür.

Saygılar

Üye

i tüm 52 dilde sağlayan bu nedenle düşünüyorum
    i vbe tıklayın dillerin ve diğer diller için etkin bağlantıları getirmek ince ajax gibi dilleri requst yaparsanız bu konuda yardımcı olabilir hissediyorum

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden yahoooh View Post
    i tüm 52 dilde sağlayan bu nedenle düşünüyorum
    i vbe tıklayın dillerin ve diğer diller için etkin bağlantıları getirmek ince ajax gibi dilleri requst yaparsanız bu konuda yardımcı olabilir hissediyorum
    Bu sebep değildir. Bizim ve diğer forumlarda çok tüm diller dahil ettik ve iyi. Yani mümkün olduğu gibi birçok dilde kullanabilirsiniz. Sorun başka bir yerde ve şu anda biz bunun 2 farklı nedenlerle biliyoruz.

GÜNCELLEME:
    Şimdi daha fazla neden biliyor Bu yüzden lütfen kendi iş parçacığı açın ve Google bize mail vermek
    Last edited by vBET; 16-01-11 at 21:43.

Kıdemli Üye

i aynı uyarı olsun ve ben sadece 12 dilde etkin

Quote Nickli Üyeden tavenger5 View Post
    i aynı uyarı olsun ve ben sadece 12 dilde etkin
    Hi-e-posta ile isue ilgili yeni bir iş parçacığı oluşturamadı. Farklı lniks ve bu konuda biz kow 2 sebebi var. Yardımcı olmak için sizin durumunuzda bilmeniz gerekir. Yani bu konuda açık yeni bir konu lütfen size yardımcı olacaktır

mario06 - Ben bağlantıları kontrol sırasında sadece yaşıyorum. Ben kısa sürede size cevap verecektir

Personelimiz bu konuda yeni bir konu şeklinde yeni geldiğinde yı işaretlediysen konu üzerinde çalışmaya başlamak için kullanılabilir - Daha önce de açıklandığı gibi bu dikkat ediniz. Aksi halde biz onu yönetmek mümkün değildir ve o, onun konu hakkında kendi yeni konu açmak için ihtiyaç duyduğu müşteri bilgilendirmek. Sadece yaptım ve şimdi size yardım etmek için mümkün olduğu gibi
    Last edited by vBET; 16-01-11 at 20:19.

Selam

Nedenlerle (diğerleri olacak hala soruşturma sırasında) bir sorunu, bu sayfalara üye sayfaları gibi dizin izin oldu. Bu ilgili değildir ve çoğu üye sayfaları aynı% 99 - Sadece üye kullanıcı adınızı göre değişir. Bu yüzden ek olarak tercüme edildiğinde hemen hemen aynıdır 52 kez daha fazla sayfa (Çeviri sonra aynı sayfa içeriği aynı tercüme içeriği verecektir). Biz resmen robot.txt alakasız sayfalarda engellemek için tavsiye - Bunu nasıl bulacaksınız: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Bu sayfaları formu Google indeksine kaybolur ve Google sadece ilgili içeriği ile ilgili sayfaları ve dizin beri bu SEO için iyi olacağını unutmayınız.

Google bu e-postayı oluşturulan bu yana görüyorum misafirler için üye sayfaları bloke, çünkü değişiklikler yaptı bakın aynı zamanda. Bu da konunun bu kısmını çözer. Konuk istiyorsanız Hala üye sayfalarına bakın, ancak Google değil indeksi, sadece bunun için robots.txt dosyasını kullanın

Ben arşiv ve konuları için bağlantılar da olduğunu görmek - Şimdi bu doğru analiz etmek için gidiyorum

Yeniden merhaba

Ben biliyorum ne başka bir neden olabilir - tüm dil = olmadan hiçbir bağlantı yoktur bayrakları bağlantılar arıyorum ... Söyle ne varsayılan forum dilidir bu dil link = dil olmadan olmalıdır çünkü artık Google için tekrarladım her sayfası. Bir zamanlar normal URL ve ikinci kez language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Ayrıca söylemek lütfen vbenterprisetranslator_flag adlı şablon değişti? BB hata veya müşteri değişimi tarafından oluşturulan bilmek gerekir.

Sanırım sebebi de olabilir (şimdi ama biz zaten ileride onu kontrol etmek için izin verecek YAPILACAKLAR görev olamaz) sadece önbellek temizlenir ve Google bağlantısı ile sorun vardı, bu durumda sayfalarında (içerik oluşturmak kelimenin tam anlamıyla içerik çeviri elde edilen) değil, çünkü tüm çeviriler için aynıdır. Ama ne varsa bu tür şeylerin geçici ve hiçbir Google tarafından engellenirse, bu kendisi kaybolur bunlar sizin ve Google sunucusu ve BB, bu konuda hiçbir şey yapamaz arasındaki sorunları. Ben bunun neden olduğunu söylemiyorlar. Ben olabileceğini düşünüyorum. Ben şimdi Google tarafından verilen bağlantılar arıyorum ben hiç açıklanan sorun bakın. Bu yüzden olabilir.

Yine de varsayılan dil ve şablonla ilgili sorulara cevap lütfen.

Kıdemli Üye

Ben bir yıl önce şimdi ne yana iyi oldu zaten önemli düşünmüyordu forumları anadil beri kapalı olan tek şey (Ben döndü) İtalyanca dil oldu?

Burada etkili endeksli Mesajları derken ne anlama geldiğini bir örnek (sitesi).

Önce BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Sonra BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Ne söylemeye çalışıyorum 52x dil tercüme mesajları artık Google tarafından yinelenen ileti olarak kabul edilmektedir ki. E-posta kendi kendini açıklayıcı

Aynı zamanda web sitenizin yoğun sürünerek yeme ve bant genişliği, ram ve işlemci koparıp ve forum tezgahları neden 300 Google botlar var benim kendi sözleriyle bir bot krizi derken demek. Ve onlar daha profesyonel bir şekilde aşağıda mektup yazdı ama anlam aynıdır.

Resmi Google E-posta:
    Sitenizi tararken Googlebot'un sorunlar karşılaştı http://mysite.com/.
    Googlebot sitenizde çok büyük sayıda bağlantılar karşılaştı. Bu sitenizin URL'sini yapısı ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. Googlebot gereksiz yere çok sayıda farklı URL'leri taramasını olabilir aynı veya benzer içerik veya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünerek parçaları üzerine gelin. Googlebot bir sonucu olarak gerekli olandan çok daha fazla bant genişliği tüketebilir, ya da sitenizde tamamen indeksi tüm içeriği mümkün olabilir.

Google destek ekibi bana yazdıklarını okudun mu? - Siteniz için bir URL nispeten yüksek sayıda keşfetmek> Genel olarak, bu mesaj gösterilir.

İngilizce anlamak bana vermek gibi basit adımda bir düzeltme yoktur, çünkü her şeyi ve hiçbir şey yazdı;
    1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu
    vs.

Saygılar
    Last edited by mario06; 17-01-11 at 22:44.

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Ben bir yıl önce şimdi ne yana iyi oldu zaten önemli düşünmüyordu forumları anadil beri kapalı olan tek şey (Ben döndü) İtalyanca dil oldu?
    Sadece tavsiye ekibimiz bu bayrak olmadan kullanıcıların bazı bayrak tıkladığınızda orijinal dili geri çevirmek mümkün değildir. Bu yüzden varsayılan dil için bayrak tutmak için akıllıca olur

Burada etkili endeksli Mesajları derken ne anlama geldiğini bir örnek (sitesi).

Önce BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Sonra BB (istatistik endeksli etkili bir forum):

Ne söylemeye çalışıyorum 52x dil tercüme mesajları artık Google tarafından yinelenen ileti olarak kabul edilmektedir ki. E-posta kendi kendini açıklayıcı
    Bu NOT doğru. Forum ile ilgili sorunlar var. Arşiv kırık var ve e-posta Google sana en bağlantılar arşiv üzeresiniz. Sana tamamen destek göz ardı sürümü ile ilgili soruları yanıtlamak ve ne düşündüğünü ve doğru olmayan bir şeyi söylemeye devam etmedin. Eğer çözmek isterseniz sorun desteğimizi ipuçları nadas lütfen. Arşiv kırık var çünkü vB sürümü hakkında sorular sorduk. Ya da bazı desteklenmeyen 3.8 sürümü desteklenmiyor? Arşiv Uludağ hata nedeniyle 3.6 kırık olduğunu biliyoruz. Bu linkler çalışmıyor binlerce verir ve yanlış bağlantılar hakkında Google e-posta aldım. Yerine bizim destek dinleyip söyleyip duruyorsun işbirliği saçma bir fikir ve önemli kırmızı koymak için olduğunu düşünüyorum.
    Amacı nedir burada? Sorunu çözmek için destek istiyorsanız veya sadece başkalarını korkutmak için çalışıyorsunuz? Bu sorunu çözmek istiyorsanız, çünkü lütfen destek ile işbirliği.

Ayrıca verdi görüntü hakkında bu itham olduğunu. Google, forum tarafından gösterilen mesaj sayısı umurumda değil. Ve bu da umurumda değil. Çünkü Google indeksleri bloke edilmemiş tüm sayfaları! Foruma üye sayfaları, grupları, bataklıkları belki de, albüm ve benzeri ... vb ... Ayrıca forum (çarşı gibi) ek sayfalar oluşturur, diğer eklentileri çok şey var.
    Bu yüzden lütfen anlayın: yanılıyorsunuz. Google çoğaltılması olarak tercüme içerik düşünmüyoruz. Kendi forum sorunu var ve biz olası nedeni alanları keşfetti. Bu yüzden lütfen talimatları / sorular nadas. Tekrar tekrar gerek yoktur zaten bunu okuyun - Aksi takdirde bu desteği ile sadece yanlış ne düşündüklerini tekrarlamak ilgili değil gibi görünüyor bu yana çözüldü işaretlenmiş olabilir. Bu doğru değildir. Lütfen çözülecek istiyorsanız sorun çözme odaklı. Sorusuna cevap ve arşiv dikkat edin lütfen.

Resmi Google E-posta:
    Sitenizi tararken Googlebot'un sorunlar karşılaştı http://mysite.com/.
    Googlebot sitenizde çok büyük sayıda bağlantılar karşılaştı. Bu sitenizin URL'sini yapısı ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir. Googlebot gereksiz yere çok sayıda farklı URL'leri taramasını olabilir aynı veya benzer içerik veya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünerek parçaları üzerine gelin. Googlebot bir sonucu olarak gerekli olandan çok daha fazla bant genişliği tüketebilir, ya da sitenizde tamamen indeksi tüm içeriği mümkün olabilir.
    Kesinlikle! EĞER YANLIŞ YAPISI VAR! EĞER YANLIŞ İÇERİĞİ VAR! ve biz (en başında size yazdı# post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) - Bağlantılar çalışmıyor binlerce arşiv çöktü! Yani kullanıcılar korkutmak için çalışmak yerine istedi desteğini kullanarak başlayın lütfen. Size destek istemek ve bunu görmezden ne zaman bizden ne bekliyor?

İngilizce anlamak bana vermek gibi basit adımda bir düzeltme yoktur, çünkü her şeyi ve hiçbir şey yazdı;
    1. Bunu yapın
    2. Bunu yapın
    3. Ve bu
    vs.

Saygılar
    Burada bunu nasıl üye sayfaları engellemek gerektiğini kesin bilgi var:
    # post6845 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Burada, arşiv çöktü olduğunu bilgi var, sizin vBulletin sürümünü ve hangi sürümü desteklenmiyor değilse yapmak ile ilgili soru:
    # post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Bu çok kesin talimat - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyle lütfen.

Ve burada bu içerik değil BB konudur çünkü jut (sadece 1 cümle) çok kısa mesajlara bir şey yapmak değil gerektiğini bilgiler var. Içerik (kullanıcılara mesaj içermekte alacak) daha uzun süre alacak, bu sayfaları içerik artık benzer olacak:
    # post6847 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Yani:
    1. Burada açıklandığı gibi robots.txt tarafından yakın zamanda (sadece kayıtlı kullanıcılar için) veya benzeri bir şekilde bloke üye sayfaları saklamak: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Web Yöneticisi Araçları Giriş mod "Ziyaretçi.Lütfen 3 Ziyaret", Google kaydetmek - Google bazı Konuya URL vererek forumu görmek nasıl kontrol edin. Birkaç kez (Google, her bir kontrol için aynı IP kullanacak yok söyleyemem) kontrol edin. Bu şekilde mod robotlar için tasarruf olduğunu gerçekten emin olacaktır.
    3. Arşiv kırık - Kullandığınız vBulletin hangi sürümünü söyler misiniz?
    4. Kısa konuları için sadece biraz daha uzun cevaplar orada vermek (tabii ki farklı) ya da bu insanlar bu konuları cevap olacağını umuyor sadece tutmak.

PS.
    Geç cevap için özür dilemek istiyorum ayırın. Heyet ve bana bu konuyu bırakıp Kamil söylendi. Yani bir kez daha özür
    Last edited by vBET; 20-01-11 at 19:47.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •