1. Lütfen şimdi dil değişti kullanıcılar orijinal dili geri çevirmek mümkün değildir (I bulmak vermedi) forumda İtalyan bayrağı açmak. Ben tüm vakalarda sadece bir cümle olduğunu görmeden başardı konuları içerik yazdı. Bu içerik olarak ortalama uzunluğu düşünmeyin şahsen ne. Bir kez daha bu sayfaları çok kısa dişler arasındaki fark sadece bir cümle beri benzer yapar geri kalanı aynı düzen. Bu durumda yapılacak şey bu kadar emin nasıl bilmiyorum. Eğer bunu lütfen sadece paylaşmak ne bir şey biliyorsanız, bu yüzden daha hızlı yardımcı olmak için mümkün olacaktır. Bu e-posta gönderdi neden biliyor musunuz?
2. Ben düğüm ülkede çocuklar için okul programı ne olduğunu değil, ama ben onlara 3 ziyaret geçmesi botlar ile ilgisi sonra mod kayıt lütfen bilmek için çok faydalı olacağını umuyoruz.
Lütfen bu konu üzerine eğilmesi. Ve gerekli cevap vermek kullanıyor ve bu benim için önemli değil çünkü ben bile sormadı mod bilmiyorum - oldu önemli güvenli boot. Sonra çok güvenli olduğunu,% 100 emin iseniz. Just in case, Google Web Yöneticisi Araçları forumumuzu nasıl gördüğünü görebilirsiniz herhangi bir şüphe vardı.
Google botlar hiçbir siteye saldıran olmadığını lütfen unutmayınız - Google siteleri zarar vermez. Bizim önerimiz bu performans için daha iyi, çünkü daha uzun süre izin dönemi için önbelleği kullanmak için. Emin tek nedeni sayfanızda çeviri sayısı olduğunu hissediyorum Ayrıca eğer bunların bazılarını devre dışı bırakmak ve yeniden tek tek zaman zaman etkinleştirmek için çekinmeyin. Yine de, lisans, 6 ay boyunca aktiftir ve artık bu e-posta aldım düşünün lütfen. 6 ay için Google bu linkleri gördüm olmadığını inanmak zordur aslında bunların çoğu zaten endeksli olması. Bu yüzden bu e-posta seni neden olduğundan emin değilim. Lütfen bu bağlantıları analiz sonrasında size verilen tüm bilgileri dikkate bile.
Etkili konuları ne anlama geldiğini bilmiyorum.
Ayrıca biz bu konu üzerinde çalışıyor unutmayın lütfen bizim analiz sonuçları var. Ve Google ne düşünüyor söylüyorum tutun lütfen - Google, bu doğru değildir kanaatine çünkü. BİZ Google kesinlikle hiçbir sorunu var ve tüm dillerde açık forumlar çok şey var. Ve bu içerik fiziksel olarak var olmadığı doğru değildir, ne söylenebilir söyleme lütfen, çünkü bir şey ... Içerik ziyaret herkes için var ve fiziksel olarak tercüme edilmiş haliyle orijinal ve önbellek veritabanı var. Bu dünyalar piyango değildir - bu içerik var olmasaydı olamaz çeviri. Ve burada hiçbir şey hile - Google TOS okuyun - Bu çeviri maksimum 15 gün için önbelleğe alınabilir iddia Google'ın. HER ŞEY Tamam durumunda otomatik sayfa çeviriler Google - bu çeviri kimin tarafından yapıldığı Google
Ayrıca herhangi bir istemci ona akış statik bir dosya ya da herhangi bir içerik olduğunu söyleyebilirim. Bu gün aslında neredeyse hiçbir şey artık statik. Veritabanından veri (dil, şablonlar, stiller) her şeyi tabanı statik HTML yapısını hiçbir görünüm belleme Powered. Ince istemci ile istemci sunucu mimarisi hakkında bilgi nedir hiçbir fikrim var, ama eğer bağlantı yanıtları içerik var olduğunu lütfen unutmayın. Google yok çünkü hile hissediyor söyleyen gerçekliği ile ilgisi vardır.
Ayrıca lütfen her an kullanım BB SEO bağlantılar ve / tr / dil yerine = - Bu yapılandırma için sadece ve BB vBSEO olmadan destekler.
Sen o zaman bir çözüm var, sorunun gerçek nedenini keşfetti düşünüyorsanız yazdım verdi not hakkında. Yine de bu, ne olduğunu bile kontrol etmeden, bazı genel bir cevap olduğunu düşünün lütfen. Ben sayılmaz:
1 - buçuk yıl için bağlantılar benzer bir miktar var.
2 - Google posta kendisi anlatır:
"Googlebot gereksiz yere çok sayıda taramasını olabilir farklı URL'ler nokta aynı veya benzer içerikVeya sitenizin Googlebot tarafından taranmak üzere verilmemiştir sürünen parçalar. "
Böylece bir kez daha bizim tavsiyeleri dikkate ve sonucu analiz edin. Sadece açık çeviriler sayısı konudur düşünüyorsanız, o zaman çözüm biliyorum.
Eğer hala yardıma ihtiyacım var / Bu konuda tavsiye musunuz?