Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Otomatik çeviriler inceleyen devre dışı bırakmak için bir kullanıcı için bir seçenek olmalıdır

Junior Member

Default Otomatik çeviriler inceleyen devre dışı bırakmak için bir kullanıcı için bir seçenek olmalıdır

Başlık yeterince açık.

Ben çok büyük bir forum çalıştırın ve birden fazla langs okuma kullanıcıların bir sürü var. herhangi bir sorun, herhangi bir çeviri olmadan orijinal metni görmek için muktedir ve fareye sahip değil.

Bu konuları kendileri gerçekten Başbakanı'nın bağlamda ağırlıklı olarak onlar için.

Kullanıcının kendisi tarafından kullanıcı kontrol paneli üzerinden karar verebilir Ama ne yazık ki sadece onun PM vb görüntülenen görmek istiyor, tüm yönetim kurulu aracılığıyla, bu çok güzel olurdu bu kontrol edebilirsiniz

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Her kullanıcı için açık / kapalı olmalıdır düşünüyorum, ya da hangi dillerde otomatik olarak tercüme edilmesi gerektiğini belirtmek musunuz?

Herhangi bir tıklama yapmadan orijinal metni görünür olurdu, sonra küresel bir çözüm Tamam Ayrıca eğer bu şablonu düzenleyerek yapılabilir.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Her kullanıcı için açık / kapalı olmalıdır düşünüyorum, ya da hangi dillerde otomatik olarak tercüme edilmesi gerektiğini belirtmek musunuz?

Herhangi bir tıklama yapmadan orijinal metni görünür olurdu, sonra küresel bir çözüm Tamam Ayrıca eğer bu şablonu düzenleyerek yapılabilir.
    Küresel bir çözüm Tamam olacağını sanmıyorum.

Ama kullanıcı otomatik çevirileri ya da görmek istiyor olup olmadığını kontrol etmek gerekir.

Ben bir düşünmek ve kapalı her dil için değil, güzel. (Bana karmaşık görünüyor)

Ama kendi profilinde kullanıcı kontrol paneli ayarı olarak kullanılabilir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •