Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Yeni Konu Açarken Hata

Junior Member

Default Yeni Konu Açarken Hata

This text was not translated, because it is originally in Turkish Yeni Konu Açarken Bu Hatayı Alıyorum

Uyarı: require () [function.include]: [yol] erişilemiyor / [yol] / / functions_newpost.php (400): eval () 'd code on line 4 giriş / vbenterprisetranslator_functions_detection.php içeren

Uyarı: require_once ([yol] / / vbenterprisetranslator_functions_detection.php içerir) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / / functions_newpost.php (400): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız ') / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d code on line 4
    Last edited by vBET; 21-11-09 at 21:02. Nedeni: Yanlış BBCode'lar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Güncelleme sırasında sunucuya dosya yüklemek için VAR. Lütfen nadas güncelleme talimatları ve sunucu üzerinde gerekli dosyaları yükleyin.

Ayrıca - düşkün az hata teklif Google yanlış dil tanımasını yaptı. Ben bu hata düzeltme (tırnak dil tanıma sırasında göndermek olmayacaktır) ile hızlı tahliye yapacaktır.
    Last edited by vBET; 21-11-09 at 21:15.

Ben bu hata QUOTE araştırıyoruz. Görüldüğü gibi, algılama için Google sormadan önce tırnak işaretlerini kaldırmayı. Bu durumda, çalışmıyor. Nedenle alıntı içine girer olabileceğini düşünüyorum. Biz en kısa zamanda çözecektir

Tamam sorun quote yeni hatlar oldu. Zaten düzeltildi. Biz yeni sürümü ile diğer bazı yapılandırma sorunları veya hata olarak açıklığa kavuşturulacaktır kadar yapacak. Yine de yeni sabitleme sürümü hızlı görünecektir

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •