Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 14

Konu: 2 Bigs konu BB mümkün olduğunca çabuk soved gerekir

Junior Member

Default 2 ciddi konular BB kısa sürede çözülmesi gereken

1. Performans.
    Ben ücretli sürümü kullanıyorum. [EVET]
    Benim ayarı gözden geçirilmiş ve birçok senaryo ile yeniden var. [EVET]
    Ben bunu kullanarak mysql optimize http://www.day32.com/MySQL/ [EVET]
    RAM artmıştır [EVET]
    BB önbellek kullanıyorum + memcache VB [EVET]

hala benim sunucu lag gibi görünüyor. Aşağıdaki ekran-shot cpu yükü bakınız:

[ADMIN BOZUK GÖRÜNTÜ KALDIRILACAKTIR]

Mysql-slow.log, BB ürün gelen pek çok yavaş sorguları (776 oluşumlar) olduğunu bulduk. Gösterisi olarak aşağıdaki komutu

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Yinelenen Title Tag Neden

Önce: Bu mod kullanarak vardı çoğaltılmış başlık etiketi en fazla etrafında 1xx-1xxx.
    Sonra: 5xxx 1x, xxx veya daha fazla

Aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi:
    Bu gerçekten ciddi bir sorun yerine, iyi içerik ve rütbe alma web sitesi yapma, google, çok sayıda çoğaltılır başlık etiketi var herhangi bir kötü web sitesi cezalandırmak olacak. Eğer bu sorun çözülemez. Tüm bu harika çeviri özelliği hiçbir şey anlamına gelir.

Performans soru:

Ben bu değeri yeniden yapılandırmak gerekir mi?
    Akım değeri
    HTML boyutu: kesme noktası = 100.000
    HTML boyutu: start kesme = 150.000
    Last edited by vBET; 01-12-10 at 21:47. Nedeni: kaldırılır kırık resimleri

Yasak

Hakkında konuşmak performans burada bir bağlantı vardır , ve BB Olası iyileştirmeler hakkında bilgi edinebilirsiniz:

BB, 52 dilde sağlayarak maksimum potansiyel kullanıyorsanız, 52 kez daha fazla içerik ve trafik gerekir dikkat edin, - ipucu: bu en popüler dilleri sayısını sınırlamak için.

Yinelenen başlık etiketi - Test ve yakında sonuçları ile cevap
    Last edited by mateuszr; 01-12-10 at 08:28.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Lütfen tüm MySQL günlük tam yavaş olanlar olarak kabul sorguları bazı örnekler vermek.

Sivri parametrelerinin yeniden yapılandırılması ile ilgili soruya cevap? Değişiklik öncesi ve sonrası tam bir nesil zaman kontrol edebilirsiniz. Bazı günlükleri girdileri ekleyerek ve sunucu üzerinde üretim zamanı nasıl etkilediğini kontrol ile kontrol edebilirsiniz. Sonuçları analiz olmadan, lütfen bu parametreleri değişmez.

Ne yazık ki (yükleme) tarafından dahil edilen görüntüleri göremez. Metin olarak içeriği yazınız miyim?

Biz orada ne olup bittiğini görmek için çoğaltılır başlığı ile sayfalarına tam örnekler URL'ler gerekir. Tam sayfaları URL'leri olmadan tercüme ve çeviri sonucu Google aynı metin (örnekte / tercüme edilemez olmamalıdır şirket adı gibi bazı özel kelime) verir, ama ben onaylamak olamayacağını varsayıyorum. Onaylamak, ama BB de burada çalışıyor ve bu durumu şöyle tarif bekliyoruz olamaz. Biz onu kontrol etmek mümkün olacak, böylece URL veriniz.

Mateusz - Google çeviri sonucu aynı metin dönecektir bile her çeviriyi farklı olacak şekilde tercüme dil başlık etiketi eklemek nasıl tarif benzer konu bulabilirsiniz. Bulun ve burada bağlantı veriniz.

Junior Member

Metin sonucu yakında ilan edilecektir

Teşekkür ederiz. Bu konuda artık metin sonuçlarının gerek yoktur. Ben neden ne olduğunu görüyoruz. URL'ler yönlendirmek büyük bir sorun var. Aynı dili Gördüğünüz gibi farklı URL'lere sahip olan bu uygun bir yönlendirilmiş olmalıdır. Bu etiketleri çoğaltılması nedeni budur.

Söyle BB dosyaları herhangi bir kod değişikliği yaptım? Eğer cevabınız evet ise, hangisi?

VBSEO ile uygun entegrasyon olduğundan emin olun!

Bu gerçekten hızlı çözülecek! Yani bu bir odaklanalım lütfen. Çözüldü sonra bu yavaş quries hakkında daha fazla bilgi veriniz.
    Last edited by vBET; 01-12-10 at 21:48.

Ben forumda sadece ve ben bu yönlendirme çalışıyor ... Mevcut konu ile ilgili olduğundan emin musunuz? Bu konuların tanınması tarihleri nelerdir? Web Yöneticisi Araçları, tarihsel verileri gösterir unutmayın.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Ben forumda sadece ve ben bu yönlendirme çalışıyor ... Mevcut konu ile ilgili olduğundan emin musunuz? Bu konuların tanınması tarihleri nelerdir? Web Yöneticisi Araçları, tarihsel verileri gösterir unutmayın.
    BB kod herhangi bir değişiklik yapmadı.
    Bu sorun, şu anda sağ şimdi ne.
    Ne gördüğünüzü gördüm. Google fark bağlantı ya da bir şey görebilirsiniz.
    Gerçekten garip

Quote Nickli Üyeden cevo View Post
    BB kod herhangi bir değişiklik yapmadı.
    Bu sorun, şu anda sağ şimdi ne.
    Ne gördüğünüzü gördüm. Google fark bağlantı ya da bir şey görebilirsiniz.
    Gerçekten garip
    Belki son zamanlarda vBSEO güncelleme ve hemen tam entegrasyon vermedi. Ben şu anda yazdığı gibi yönlendirme forumumuzu üzerinde çalışıyor. Yani gördüğünüz ne bu şimdi olamaz. Kendiniz kontrol edin ve aynı dili, aynı iş parçacığı (webmaster araçları listeden bir çift) için 2 farklı URL'ler ayarlamak Lütfen bu uygun URL yönlendirilmesi gereken başlık hiçbir çoğaltılması görünecektir. Kontrol edin. Anlattığım gibi ise, o zaman (- webmaster araçları, her zaman o konuda öğrendim söyler ve tarihsel konuları gösteren konular tarihleri kontrol ediniz) artık olmaz tarihsel bir konudur. Sonra çözüldü - Tamam. Sana yazdığı gibi bu örnekte vBSEO güncelleme nedeniyle uygun entegrasyon olmadan neden olabilir. Ama eğer sorun zaten çözülmüş olduğundan emin olamaz.

Değilse ve gerçekten hala yönlendirmeleri olmadığını göreceksiniz, daha sonra test TAM 2 URL'ler veriniz metinler olarak vermek. Bu yüzden onu kontrol etmek ve üzerinde çalışmak mümkün olacak.

Çözüldü IF - hakkında yazılı olanlar yavaş sorguları günlükler verin - biz buna bakacağız.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •