Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 10

Konu: Nasıl çalışıyor yok - çoklu dil desteği hakkında manuel

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Default Nasıl çalışıyor yok - çoklu dil desteği hakkında manuel

Bu makalede nasıl otomatik çeviri çalışır. Kılavuz çeviri için lütfen buraya bakın. http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html
    Metnin bir bölümü çeviri kaçınmak istiyorsanız, burada: Nasıl bir metin değil tercüme yapmak?.

Ben şimdiye kadar çoklu dil desteği ne kadar etkilendiğini bilmek ve kullanımının ne kadar kolay olduğunu bulmak daha da etkilendim olacağını umuyoruz

Öncelikle tüm mod, kullanıcı varsayılan dil destekler. Bu kayıt formunu ve Kullanıcı CP değiştirilebilir. Kullanıcının kendi varsayılan dil varsa, o zaman hiçbir şey yapmaz ... Sadece kendi dilinde mesajları yazıyor, ve BB, her şeyi ile ilgili ilgilenir. Böyle bir durumda kullanıcı varsayılan dil ayarlandığında ne zaman bütün bir post (başlık dahil) kendi varsayılan dil yazılı olduğu varsayılır. Yakında yapılandırılabilir, ama onun şu anda basit bir varsayım var: kullanıcı varsayılan dil ve forum varsayılan dil daha farklı, daha sonra her biri onun mesajı onun varsayılan olarak seçtiğiniz dil.

Ayrıca, iletinin yalnızca parçalar, farklı dillerde olan çoklu dil mesajları oluşturabilirsiniz. Bu çok kolaydır içinde farklı dilde metin yazılı koymak yapmanız gereken her şeyi lang BBCode açık. Bu dil kodu bir parametre alır. Lehçe bir şeyler yazmak isterseniz, yani BBCode sonra bu gibi görünüyor lang = pl.
    Bütün örneği (BBCode içinde alanlarda değerlendirilmesini önlemek için eklenen) bakınız:
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Bu örnekte (BBCode boşluk olmadan) böyle bir sonuç verecektir:
    Text automatically translated from: Polish to: Turkish
    Translated text
    Polonya metin örneği
    Original text

Tam olarak bir daha BBCode de var lang BBCode, ancak yalnızca ileti başlıkları için ayrılmış bulunuyor. . langtitle Biçim kodları - bb tarafından otomatik olarak forum varsayılan dil dışındaki onların varsayılan dilini ayarlamak kullanıcının mesajı işaretlemek için kullanılır. El ile kullanılan olmamalı. eğer bu şekilde kullanmak istiyorsanız, o zaman tüm mesaj içine koymak unutmayın lang BBCode standında BBCode'lar parametre (aksi tercüme RSS kanalları bazı bölümleri uygun şekilde tercüme değil, ama mesajların uygun gösterilir) ile aynı dil kodu kullanarak.

Last edited by Marcin Kalak; 31-08-12 at 10:56.

Yasak

Default Düzenleme Çeviriler

Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?

Quote Nickli Üyeden rstankiewicz View Post
    Google Çevirisi tam doğru değilse Cacheyi güncellemek için bir yol var mı? Yöneticiler orijinal yazı düzenleyebilirsiniz, ancak Enterprise Tercüman içerik yerine daha iyi bir insan çeviri sağlayabilir?
    Biz (bu çeviriler önbellekten silinmesinin engellenmesi için işaretlenmiş olabilir) hakkında düşünüyorduk, ama ne yazık ki Google bunun için izin vermiyor. Google koşullarına göre Google çeviriler sonuçları değiştirmek için izin verilmez. Bu yüzden muhtemelen böyle ekleyemezsiniz.

Biz bunu, ama biz vBulletin ifadeler ile daha iyi entegrasyon düşünme. Henüz araştırıldı ama çevrilen sayfalarda deyimler de kullanmak mümkün kılmak için, bizim TODO listesine değildir. Bu çözüm daha iyi ileti çeviriler işlemez, ancak vBulletin metinleri ile sorunu ele alacaklarını belirtti. Fro bazı dil ibareleri yüklemeniz gerekir ve bu yapılacaktır. Olanlar bu alanda planları.
    Last edited by vBET; 03-11-09 at 22:58.

Yasak

Okumanızı BB Üye teşekkür ederiz.

Ben Tay dili (Tay varsayılan) ayarlamak için bu mesaj attılar, sonra gönderin.

Quote Nickli Üyeden websnow View Post

Lütfen sadece bu kılavuzda açıklanan lang BBCode kullanabilirsiniz ya da Kullanıcı Paneli varsayılan dilini ayarlamak

Yasak

Text automatically translated from: Thai to: Turkish
    Translated text

Original text

Yasak

Translated text
    Wow, gerçekten harika.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Turkish
    Translated text
    harika vay
    Original text
    Last edited by vBET; 08-11-09 at 20:53. Nedeni: hiçbir düzenleme - Alıntı gerekiyordu üzgünüm;)

Yasak

BB Merhaba

Ben de soru var

1. Taylandlı için varsayılan ayarlayın ve sonra Tay yazılan cevap
    i bundan sonra İngilizce dilini değiştirmek

Sonuç hala Tayland değil ingilizce benim yazılan bakın. ingilizce göstermesi gerekir

Translated text
    Wow, gerçekten harika.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Turkish
    Translated text
    harika vay
    Original text
    Gibi ben memnunum - Forum dilde yazıyorsanız lang bbcode kullanmak zorunda değilsiniz. Bu durumda "harika wow" lang BBCode olmak zorunda değilsiniz - Bu BBCode forum olduğunu, farklı dillerde yazılmış mesajları destek olmaktır.

BB Merhaba

Ben de soru var

1. Taylandlı için varsayılan ayarlayın ve sonra Tay yazılan cevap
    i bundan sonra İngilizce dilini değiştirmek

Sonuç hala Tayland değil ingilizce benim yazılan bakın. ingilizce göstermesi gerekir
    Sadece URL - tercüme sayfası arıyor Sadece İngiliz bayrağı tıklatın ve İngilizce olarak tüm forum göreceksiniz - Tay yazılmıştır iletileri de dahil olmak üzere

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •