Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: BB ile mod nasıl entegre

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Default BB ile mod nasıl entegre

BB ile bazı entegrasyon ihtiyaçlarını kendi mod (yazar), var mı?

Belki mod mesaj yazmak için izin verir ve onları farklı dillerde izin vermek istiyorsanız ...

Belki AJAX ile bazı ek veri alma ve aynı zamanda çevrilen sayfalarda tercüme olmak istiyorum ...

Belki başka bir şey BB ile işbirliği mod için gerekli olan ...

Biz size yardımcı olacaktır!

Bize ulaşın mod bize bağlantı vermek ve bunu açıklamak ve size verecektir kolay uyumlu BB nasıl ipuçları.

Bu mod hala BB olmayan kullanıcılar için çalışmak ister misiniz? Sorun değil - Bu nasıl size söyleyecektir. BB API mod bile daha iyi yapmak için nasıl çalıştırılacağı, karar nasıl yapılması gerektiğini tarif ve!
    Last edited by vBET; 20-11-09 at 11:41.

Üye

Bu aynı veya burada daha aynı soruyu hakkında: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Çünkü, bu hack desteklenen için bu mümkün olsaydı ben bilirdiniz: Cyb - ChatBox

Tüm mesajları içerik olarak tercüme edilebilir olsaydı güzel olurdu. Mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama ben soruyorum.

Hayır, bu 2 farklı soru. (- Yazar olarak anlamı onun) mod uyumlu İşte biz onun yapmak isteyen sormak.

Fark mod yazar yardım için bize sorarsanız o zaman değişiklikler yaptı, ve biz ona gerekli tüm bilgileri verecektir. Bu şekilde onun mod çok daha hızlı BB ile uyumlu olacak. Bu entegrasyon sadece bir yol olabilir bazı mods mümkün lisans kısıtlamaları nedeniyle yazarlar tarafından yapılmış.

Quote Nickli Üyeden Cybershaolin View Post
    Bu aynı veya burada daha aynı soruyu hakkında: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Çünkü, bu hack desteklenen için bu mümkün olsaydı ben bilirdiniz: Cyb - ChatBox

Tüm mesajları içerik olarak tercüme edilebilir olsaydı güzel olurdu. Mümkün olup olmadığını bilmiyorum ama ben soruyorum.
    Evet gördüm Bu mod ile entegrasyon olasılıklarını kontrol edecektir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •