Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: Guest önbellek çalışma ve zaman beyaz sayfa var Moderasyon.

Kıdemli Üye

Default Guest önbellek çalışma ve zaman beyaz sayfa var Moderasyon.

Bu aşamada sonra tekrar yükleyerek BB ve tam olarak ben daha önce de vardı aynı şekilde yapılandırmak, konuk önbellek benim moderatörler beyaz sayfa Mesajları hareket ederken çalışma ve değildir. Lütfen yardımcı olun.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Merhaba Boğa,
    Burada bir konu var Ziyaretçi önbellek sorunu. Lütfen okuyun.
    (Çift GZIP hakkında).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

diğeri hakkında. Ben benim test forumu üretmek için çalışacağız.

Ana sağlayıcı ile sabit, ancak Apache sonra güncelleyin Hatırlayacağınız gibi olabilir mod_deflate tekrar sağladı. Yani bu edable -> Eğer bir çift gdziped var. Lütfen host sağlayıcınızla görüşün ve bu modül devre dışı bırakmak.

Burada tam bir talimatı nasıl kontrol (Michał tarafından yazılmış önceki konu)

VBulleitn GZIP AdminCP seçeneği ile devre dışı bıraktığınızda GZIP HTML Çıkışı sonra çıkış hala sıkıştırılmış. Burada görebilirsiniz:
    GZip Testi
    NOT: vBulletin seçeneği açıkça açıklanmıştır:
    Mod_gzip veya mod_deflate zaten sunucu kullanıyorsanız, bu seçeneği etkinleştirin.
    Yani şu anda çıktı zaten sıkıştırılmış, çünkü olanların biri var gibi görünüyor. Ve bu büyük bir olasılıkla, BB konuk önbellek ile ilgili sorunlar nedeni - tarayıcıları ile deli yüzden çift sıkıştırılmış.

Kıdemli Üye

Şimdi benim ACP gzip devre dışı, ama hala bu hatalar alıyorum:

Uyarı: filemtime () [function.filemtime]: stat [yol] [yol] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html için başarısız / hattı 53 / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php

Uyarı: modify header information - başlıkları zaten tarafından gönderilen (çıkış [yol] / / class_core.php içerir: 4598) hattı 320 [yol] / dnp_news.php başladı

Uyarı: filemtime () [function.filemtime]: stat [yol] [yol] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html için başarısız / hattı 53 / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php

Bu hata, bizim forum çözüldü. Deneyin:

1.Just edit dosyası (lütfen bu dosyanın bir kopyasını yapmak): / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php içeren
    2find hattı:
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    değiştirin:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Kıdemli Üye

Başar Kamil. Bu yapmış gibi görünüyordu. Şimdi harika çalışıyor. Çok teşekkür ederiz!

Ben de şimdi onları mesajları hareketli ve beyaz sayfaları ile diğer konu ise hala mevcut olup olmadığını kontrol etmek için benim Moderatörler soracaktır.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Konuk Cache ilgili olduğunu emin değilim - moderatörler konuları hareket ediyor, sonra da misafir değildir ... Lütfen ilk onay konuk önbelleği devre dışı bırakıldığında hala olur. Eğer cevabınız evet ise, başka bir şey kontrol etmek için bilecektir. Ben şimdi gördüğünüz gibi büyük bir ihtimalle konuk önbellek sorunu değildir - moderatörler çok konuk önbellek onlar için işe yaramazsa, misafir değildir ...

Kamil Toros Konuk önbellek tüm çalışıyor ile doğrulamak lütfen. Ziyaretçi önbelleği devre dışı bırakıldığında sorun olur. Kontrol size test forumu yeniden üretebilir.
    Boğa - sunucu görebilirsiniz herhangi bir hata mesajları günlükleri? Bazı dosya yanlışlıkla dahil değildir bekliyoruz. Eğer cevabınız evet ise, fonksiyonu hakkında bilinmeyen iletişim olacaktır sunucu günlükleri bu bize çok hızlı bir sorunu çözmek için izin verecek.
    Last edited by vBET; 02-11-10 at 13:40.

Kıdemli Üye

Üzgünüm, konuk cache ile ilgili bir şey söylemek istemedim. Ayrı bir konu açmak değil, ben sadece birlikte 2 konularda bahsedilen.

Konuk önbellek ile ilgili ilk sorun çözüldü. Konuk önbelleği devre dışı iken diğeri oluyor, bu yüzden ben de konuk önbellek çözme çözecek mi emin değilim. Ama şimdi zaten denemek için bunları anlatacağım. Ben bu konuda rapor verecek.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Tamam benim hata. Ben bir konu olarak sürmüştür. Lütfen bir konu başına bir iş parçacığı tutmak. Bu bize uygun bir şekilde işlemek için izin verecektir. Benim hatam ve Kamil sizin için üzgünüm.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •