Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 5 , 5

Konu: VB4.0.7 + bayrakları Özel şablon olamaz

Üye

Default VB4.0.7 + bayrakları Özel şablon olamaz

Tasarım bayraklar konumunu değiştirerek bir sorun var.
    Kod {fi: ham vbenterprisetranslatorflags} koyarsanız ve özel olarak "Bayraklar Place" ********** Ve bayraklar eklemek istediğiniz şablon adının "Özel bayraklar şablon" doğrudan seçin el ile

Hiçbir şey alın!

Eğer başka bir yere "Bayraklar Place" (özel bir konum değil) başarılı olursa
    Etiketi ve BB yeri: {ham vbenterprisetranslatorflags fi} konumunu kabul

Kısacası, bayraklar iki kez görünür

Üye

Text automatically translated from: Hebrew to: Turkish
    Translated text
    Özelleştirilmiş bir riskten korunma ne olur
    Aynı zamanda alt tasarımları görünür mü?

Bazı tasarımlar ile çalışmak için, olacak da bayrakları altında önemli tasarımlar ise
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz, bizim tarafımızda kontrol edecektir. Çoğaltmak mümkün olacaksa, bu düzende bir şey (özelleştirilmiş varsa) kırık olduğunu mümkündür.

Öncelikle bizim tarafımızda (vBulletin, yeni sürümü şey değişebilir) nasıl çalışır kontrol edecektir. Üremek için tam olarak ne söylemek mi? Bayraklar eklemek istediğiniz yeri tam olarak ne demek? Tam iki kez bayrakları (tam olarak hangi tarafta olduğu bazı diğer özel) yapılandırma nedir?

Ayrıca - Ben alt tasarımları hakkında soru anlamıyorum - alt tasarımları ile ne demek istiyorsun?

Üye

Text automatically translated from: Hebrew to: Turkish
    Translated text
    Çocuk stil, tasarım farklı bir biçim altında ve etkilenir
    Original text

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Quote Nickli Üyeden dacho View Post
    Eğer başka bir yere "Bayraklar Place" (özel bir konum değil) başarılı olursa
    Etiketi ve BB yeri: {ham vbenterprisetranslatorflags fi} konumunu kabul

Kısacası, bayraklar iki kez görünür
    - Bu tag: özel değil Fleg yeri (navbar-bottom örneğin) kullanıyorsanız {vb: raw vbenterprisetranslatorflags} özel değil elle şablonu bu etiketi yapıştırılır ve bu seçeneği, bu yüzden otomatik dahildir. bayrakları iki defa dahil olacaktır. Özel başka bayrak konumu Yani eğer sadece bir şablon bu etiketi silin.

alt tasarımları: Örneğin ana forum sthe kullanımı anlamına gelir stili 1 kullandığınız forumun başka bir bölümünde tarzı 2? Evet eğer tarzı 1 ve tarzı 2 aynı adı ile düzenlenebilir şablonlar.

Code:
    There is a problem changing the design flags location
    If you put the code {vb: raw vbenterprisetranslatorflags} and choose the "Flags Place" as a custom ********** And direct the "Custom flags template" to the name of template where you want to add flags manually

Get nothing!!
    Bu şablonun adını buraya yapıştırın miyim? Ben benim test forumu test etmek istiyorum.

Teşekkürler

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •