Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 18

Konu: Henüz yapmadım kullanıcılar için varsayılan olarak Set varsayılan dil

Üye

Smile Henüz yapmadım kullanıcılar için varsayılan olarak Set varsayılan dil

Burada # 16 sonrası mentionned: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Belki de, kullanıcıların bir varsayılan dil ayarlandığında emin olmak için başka bir seçenek var o forumda bir kullanıcı oturum açtığında bunu varsa tespit edecek bir seçenek olabilir? Varsayılan dil atanmış olmasına tespit edilir varsa, her zamanki gibi kullanıcı sürecinde günlük devam olurdu ama o değil yaptım gibi onu bunu tespit bulunuyor eğer, kendi profiline gitmek kullanıcının talep otomatik olarak onu orada getiren ve onu soran bir ileti var olabilir. o forumda başka bir yerde devam etmeden önce bir varsayılan dili seçin.

Tüm kullanıcılara varsayılan dil seçmiş, çünkü bu tüm mesajları forum (BBCode'lar dahil) tercüme olurdu emin olun.

Bu gerçekten büyük bir addon olurdu.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Harika bir fikir Kabul edildi.

Üye

Harika, ben benim önerim böyle mutluyum. Aslında, hayata geçirilen bu, bu sizinle ilgili pek çok soru cevap önlemek olacaktır biraz geçmişte kendi sorulardan bazıları gibi "işe yaramaz" "neden hiçbir şey tercüme edilir" veya.

Bu, bir sonraki sürümü uygulanan olacak mı? 3.1.3? Ben zaten burada 3.1.3 çalışan ama henüz indirme alanında önerilen değil.

Bitti - varsayılan dil seti ayarlamak için onu artırılması uygun mesaj, profil sayfası düzenlemek için yönlendirilir olmadan oturum açma kullanıcı sonra. Bu yapılandırılabilir (etkin / devre dışı). BB 3.1.3 dahil edilecektir

Üye

Vay be, 3.1.3 almak için sabırsızlanıyorum! lol çok teşekkürler!

3.1.3 Otomatik dil tanıma özelliği koymak planlıyoruz. Bundan sonra serbest bırakmak için hazır olacak. Bazı başka müşterilerimizden gelen parlak bir fikir gelir Tabii ki planları değişmiş olabilir. Biz gerçekten iyi bir ürün anahtarı olarak esnekliğini tercih

Üye

Anlıyorum. Bu sadece benim kendi sitesi ve beni gerçekten defaut dili hakkında bazı karışıklığı önlemek için yardımcı olacaktır yapmış istekleri resmen kesmek tanıtmak bekliyorum, vb ben gerçekten bu kısa sürede uygulamaya gerekir. 3.1.3 kullanılabilir yapmak ve gelecek sürüm için otomatik dil tanıma uygulamak mümkün mü? Bu özellik büyük tür, 3.2 ya da buna benzer bir şey gibi yükseltilmiş önemli bir yer olmalıdır?

Her neyse, bunu sormak için hiçbir maliyeti, ama mümkün olduğunca çabuk 3.1.3 almak için i gerçekten takdir olurdu, lütfen.

Junior Member

This text was not translated, because it is originally in Turkish Bence de bu özellik çok iyi olur.Bu arada ben de lisans aldım umarım faydalı olur.

Quote Nickli Üyeden Cybershaolin View Post
    Bu özellik büyük tür, 3.2 ya da buna benzer bir şey gibi yükseltilmiş önemli bir yer olmalıdır?
    Kesinlikle doğru

Üye

Tamam bu uygulama yapılır, ancak, yeni kullanıcılar için Kayıt Tamam ama bir kullanıcı uzun bir zamandan beri bir forum üyesi olduğunda, onunla birlikte bir sorun var:

Bu oturum ki bir şekilde bir kullanıcı, kendi dilini ayarlayabilirsiniz burada yaptığı varsayılan dil ayarları otomatik olarak yönlendirilir set vermedi iyi çalışır. O bilgi ve kullanıcı hala kendi dilini ayarlamak zorunda kalmazsınız gibi kaydedilir (anlamı, Dil değişmeyen) bir şey değişmez bile sorun! Yani, o set vermedi, eğer o bilgileri kaydeder sonra onun dilini ayarlamak gerektiğini kullanıcı belirten bir mesaj olmalıdır. Peki, ne demek kullanıcı dilini ayarlamak için zorlamak gerektiğini. Benim bakış var mı?
    Last edited by Cybershaolin; 04-12-09 at 05:07.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •