Merhaba, Ben vBulletin 3.6 ve 3.8 ile ilgili bir sorun var. O benim şablon solunda bir sütun eklemek istiyor, ben şablon değişken $ Anasayfam yan bulundu ['nazwaTemplate'] ben yeni bir şablon oluşturulur ve ben ana sayfasına $ yan homepage_proba eklendi ['girişimi'] ama bir şey vermez. Ben sadece adını homepage_ex için zaten eklenmiş birkaç şablon eklemek ve bunu görmek ve ne yazık ki yeni değil bunları neden olacaktır. Önbellek şarap olup olmadığını? Eğer öyleyse, önbellek bilgileri silmek lütfen? Deşifre sorun yardım edin. Witam, Mam problem z vBulletinem 3.6 i 3.8. Chce dodac do lewej kolumny moj template, znalazlem w homapage template zmienna $side['nazwaTemplate'] wiec utworzylem nowy template homepage_proba i dodalem do home page $side['proba'] jednak nic to nie daje. Dodam tylko ze jest juz dodanych kilka templates o nazwe homepage_ex i gdy wywoluje je to je widac a nowych niestety nie. Czy to moze byc wina cache ? Jesli tak to prosze o informacje jak usunac cache ? Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu.
Last edited by meawar; 29-10-10 at 01:07.
merhaba, Var mı burada BB whitch sürümü yazınız? Sitenize bir url yapıştırın
Dizin dosyası, 2 girişleri ekleyin W pliku index trzeba dodac 2 wpisy
Etiket Bulutu
Forum Kuralları