Bir görsel öneri (admincp seçmek için bir seçenek olabilir)
Gibi:
1 - Düzenli kayıt sayfası.
2 - bayraklar kaydı sayfası ile Görsel.
Biraz resim gibi (elbette daha iyi entegrasyon,). Daha iyi görüntüleme için zip dosyası bak![]()
Bir görsel öneri (admincp seçmek için bir seçenek olabilir)
Gibi:
1 - Düzenli kayıt sayfası.
2 - bayraklar kaydı sayfası ile Görsel.
Biraz resim gibi (elbette daha iyi entegrasyon,). Daha iyi görüntüleme için zip dosyası bak![]()
Last edited by vBET; 17-11-09 at 13:14. Nedeni: Bitir lang BBCode
Ben yapılabilir olduğunu düşünüyorum - Bayrak radyo düğmesi olacak ve güzel bir çalışma olacak. Istek için teşekkür ederiz - alıcı ve TODO listesine ekledi
- Bunu daha görünür, ancak Kullanıcı CP daha çok yer almaya ihtiyaç vardır neden kayıt sayfası için en iyi olduğunu anlamak gibi. Bu yüzden kayıt ve Kullanıcı Paneli olduğu gibi kalacak yapılandırılabilir yapacak - Tamam?![]()
Benim önerim böyle mutluyum.
Benim istek Kimliğim bahsetmedim. Ben sadece kayıt sayfasına istedi.Kimliğim değil, AdminCP hakkında konuştuk. Ben sadece kullanıcı kayıt sayfası ya da görünür şekilde (bayrakları ile) düzenli bir şekilde göstermeyi tercih yöneticileri için bir seçenek vermek istedim ...
Haklısınız, çok daha görünür olacak.Bu, bir sonraki sürümü uygulanan olacak mı? 3.1.3? Ben zaten burada 3.1.3 çalışan ama henüz indirme alanında önerilen değil.
YAPILAN - 3.1.3 dahil edilecektir
Ben tam 3.1.3 burada çalışmıyor değilim. 3.1.3 için hala birkaç YAPILACAKLAR açık var, ama biz zaten canlı forumlarında bazı değişiklikler test ediyoruz. Küçük değişiklikler test forumlarında test edilmektedir.
Last edited by vBET; 19-11-09 at 20:02.
Sürüm 3.1.3 ve 3.1.4 için TODO listesine yapar! lol. Ben sadece şaka yapıyorum.Desteğiniz için teşekkürler, sizin gibi, ve müşterilerden gelen fikirleri kabul etmek. Bu gerçekten takdir edilmektedir.
![]()
Müşteriler, ürünün gerçek değerini verir![]()