Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 21

Konu: google dan uyarı

Kıdemli Üye

bhanuprasad1981,
    Bana PM MSN kontak gönder.

Google E-posta sonra birkaç gün BB devre dışı bırakılır ve tercüme bağlantılar (52x yinelenen) aşağı açılan başladı ve Google Crawlers yavaş yavaş geri başladı ANCAK trafik ve Google araması adsence Gelir hızla azalmaya başladı. Ben şimdi küçük bir deney çalışıyorum; tüm dillerde ANCAK sadece 4 dilde önbelleğe ve birkaç gün içinde sonuç vereceğim döndü BB açık.

kamilkurczak,
    Bu, bir şeyler değişti gibi ele alınması gereken ciddi bir sorundur Google'ın Strateji CrawlingYılın başından çevrilmiş tüm konuları (52x) d olarak kabul ediliyor.konuları uplicate dönemi. Bu orta boy bir forum var, çünkü beni etkileyen 400.000 Mesajlar x 52 = Tabii Ölüm!
    Gevşek Adsense gelir başladım ve bu beni sinirli yapıyor!!

PM, PS: Ben BB Uyarı sonra önbelleği silindi.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

ok i PM var. Ben bunu kontrol edecek ve test sonuçlarını bekliyorum. Teşekkürler
    Last edited by kamilkurczak; 13-01-11 at 14:40.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden kamilkurczak View Post
    ok i PM var. Ben bunu kontrol edecek ve test sonuçlarını bekliyorum. Teşekkürler
    Ben önümüzdeki birkaç gün içinde benim kurulum testi ANCAK ne Google ne olduğunu bana söyleyebilir mi? Ne değişti? Ne BB hakkında ne oluyor? Büyük forum er ya da geç | Bu sorun kesinlikle orta vuracaktır.

Saygılar

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Yele Lütfen bu konu ile yeni bir konu konuları tüm konuları toplamak için likt. bağlantılar PM ile bir içerik yapıştırabilirsiniz? Ben bizim başka bir işçi göstermek istiyorum, Öyle mi?
    Last edited by kamilkurczak; 14-01-11 at 14:28.

Kıdemli Üye

Sorunun tam olarak aynı ise neden yeni bir konu yapmak gerekir? Gerektiği gibi PM bağlantılar E-posta gönderdiğiniz Google'ın TOS karşı gider çünkü Yerel Gizlilik Kanunlarda nedeniyle kamu ayrılmış bir Google E-posta yapmak istiyorum ve. Siz bana bir cevap vermek gerekli tüm bilgileri var.

Saygılar

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden mario06 View Post
    Sorunun tam olarak aynı ise neden yeni bir konu yapmak gerekir? Gerektiği gibi PM bağlantılar E-posta gönderdiğiniz Google'ın TOS karşı gider çünkü Yerel Gizlilik Kanunlarda nedeniyle kamu ayrılmış bir Google E-posta yapmak istiyorum ve. Siz bana bir cevap vermek gerekli tüm bilgileri var.

Saygılar
    Çünkü:
    1. Google URL'lerin başka örnekler var
    2. Sizin durumunuzda nedeni burada farklı olabilir
    3. Bu sorunun çözülmesinin çözemez
    4. Konu yazar forumdaki döndü, ya da not çünkü bu durumu açıklamak için "tekrar" - Şu anda kimin sorunu var emin değilim.
    5. Ben bu anı bhanuprasad1981 anlamak gibi kim Bu konuya yazarı artık bu sorun yok - bu yüzden bu konu kapalı.
    6. Personelimiz tamamını okumadan şimdi kim bilmiyorum. Biz buna izin veremeyiz biz hala bizim yardımımıza ihtiyacı var kim gerçekleştirmek için yüzlerce mesaj okumak gerekir aksi durumlar olacak

Lütfen kolaylaştırmak için sadece yeni iplik basit olan daha hızlı gidiyor düşünüyor
    Last edited by vBET; 14-01-11 at 19:10.

Quote Nickli Üyeden bhanuprasad1981 View Post
    Doğru, ben bu e-posta görmezden page rank düşüşü ile birlikte, sonuç% 75 trafik kaybı oldu, ben iki ay öncesine geri tamamen BB kaldırıldı, ama hala trafik BB yüklemeden önce benim sitelerin trafik kıyaslandığında hala çok düşük bir şekilde
    Merhaba. Forumda gerçek durumun ne olduğunu söyle. Kamil bir iş parçacığı 2 konuları işlemek için izin verdi, çünkü ben biraz kayboldum. - Ben yanlış bir entegrasyon gördüğümüz gibi cevap ve olası bir nedeni var. Kadromuz forum sorunu çözülmüş olduğu varsayılır şimdi entegrasyon Tamam ve 2 güveler için cevap durdurmak doğruladı, bu ele. Peki ne?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Çünkü:
    1. Google URL'lerin başka örnekler var
    2. Sizin durumunuzda nedeni burada farklı olabilir
    3. Bu sorunun çözülmesinin çözemez
    4. Konu yazar forumdaki döndü, ya da not çünkü bu durumu açıklamak için "tekrar" - Şu anda kimin sorunu var emin değilim.
    5. Ben bu anı bhanuprasad1981 anlamak gibi kim Bu konuya yazarı artık bu sorun yok - bu yüzden bu konu kapalı.
    6. Personelimiz tamamını okumadan şimdi kim bilmiyorum. Biz buna izin veremeyiz biz hala bizim yardımımıza ihtiyacı var kim gerçekleştirmek için yüzlerce mesaj okumak gerekir aksi durumlar olacak

Lütfen kolaylaştırmak için sadece yeni iplik basit olan daha hızlı gidiyor düşünüyor
    1. Google E-posta var. kamilkurczak Google E-posta vardır. Ben kamuya benim yerel Ülke Gizlilik Yasaları nedeniyle Google E-posta göndermek ve bana Google Adsense tarafından DERHAL BANNED alacağı Google TOS Karşı çünkü.

2. Nedenle bana ver | tüm malzeme beri benim sorunum düzeltmek.

3. Biz de aldığı uyarı e-postaları aynıdır.

4. Ben kötü olarak aynı sorun var bhanuprasad1981Şimdi ANCAK bana değil, onun için çok geç, bir istemine cevap aksi takdirde onun emin ölüm takip gereklidir.

5. Noktası 1 söylediğim gibi. Siz ve kamilkurczak gerekli tüm bilgileri çalının etrafında koşmak yok ve bana sağlam bir yararlı bir cevap vermek | düzeltmek ve iplik sayıları yükselterek hakkında endişelenmenize gerek yok.

bhanuprasad1981 Önce birkaç gün Yanıtlandı (benim yukarıda birkaç konu) ve ben söylediklerini doğruladı ve aynı zamanda o sakat olduğunu belirtti, onun sorunu giderilmiştir olduğunu okudum, onun teklif altında, ben bilmiyorum?!?
    bhanuprasad1981,
    Doğru, ben bu e-posta görmezden page rank düşüşü ile birlikte, sonuç% 75 trafik kaybı oldu, ben iki ay öncesine geri tamamen BB kaldırıldı, ama hala trafik BB yüklemeden önce benim sitelerin trafik kıyaslandığında hala çok düşük bir şekilde
    Onun sorunu BB o hep birlikte BB kaldırıldı çünkü giderilmiş olduğunu tahmin ediyorum. Ben onun gibi sonuna kadar önce hızlı bir şekilde daha olmadan cevap çünkü konuşmak istiyorum Ben para kaybetme ve bu bir sorun haline gelecektir.
    Last edited by mario06; 15-01-11 at 07:49.

Bu yüzden lütfen sadece sorunu için yeni bir iş parçacığı oluşturamadı. Bu içerik PM yazabilirsiniz, ama biz yeni yönetmek için yeni bir konu açtı yı işaretlediysen gerekir. Destek isterseniz, lütfen sorunu için yeni bir konu açmak. Bu durumda bhanuprasad1981 ve o sorunu artık acı değil, çünkü bunu çözdü.

Bizim personel için yeni bir konu yok = hiçbir durumda. Lütfen bu konuyu görüşmek için bir sorun değildir. Bunun için yeni bir konu geldiğinde konu üzerinde çalışmaya başlayacak ve uygun bir şekilde yönetmek mümkün olacak. Biz size yardım etmek için buradayız Sizi ücretsiz destek sağlar. Biz iyi bir şekilde müşterilerine sorunları yönetmek için olanak sağlayan basit bir süreç var. Işlemini başlatmak için reddederek (yeni bir konu yazma) destek reddediyorum.

Biz size memnuniyetle yardımcı olacak - sadece konuda açıklama ile yeni bir iş parçacığı oluşturamadı lütfen bağlantılar PM göndermek olduğunu yazabilir, orada bu konuyla bağlantı ekleyebilirsiniz. Yine de biz bize bir hata raporları veya sorun giderme bölümünde yeni bir konu başlayarak işaretlendiyse vermek gerekir. En kısa sürede bunu biz onunla çalışmaya başlayacaktır. Müşterilerimiz veritabanı daha büyük ve daha büyük ve iyi, basit ve kullanılan bir süreç, tüm müşterilerimize en iyi şekilde bize yardımcı olur ve bize uygun durumlarda yönetmek için izin sağlayacaktır.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •