ve ben sadece iki e-postalar var.her şey iyidir, ben senin sorunu yeniden edemez, bu yüzden her şeyin tamam olduğunu düşünüyorum.
ve ben sadece iki e-postalar var.her şey iyidir, ben senin sorunu yeniden edemez, bu yüzden her şeyin tamam olduğunu düşünüyorum.
Bir kullanıcı sadece gönderilmiş ve i ve iki kez benim moderatörler bildirim var, bu sadece BB yükledikten sonra oluştu.
Vbulletin kendi bildirimi vermeyecektir kendinizi yazılan halinde, bildirim verir, bizim forum için e-posta katacak, ben bir mesaj göndermek ve sadece tek bir e-posta alırsanız![]()
Sadece gönderilmiş ve çok olurdu .... 6 bildirimleri var!
kod etiketleri ile ilgili bir şey olabilir mi?
ok ben fark ettim. Forum, e-posta eklemek nasıl açıklayabilir? Ben benim test forumu üretmek için çalışacağız.
Ben ilk yazılan yaptı http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
Tamam, bunun için teşekkür ederiz. Şimdi benim test forumu bu sorunu yeniden oluşturmaya çalışın ve bunu düzeltmek!
![]()
Sağol, ama bu kod vurgulama benim kod etiketleri veya html butonu ile bir şeyler olabilir.
Hem de erişim şablonlar / files bakmaya çekinmeyin
Sadece bu forumda yeni bir yazı vardı ama sadece bir bildirim ancak etiketleri kullanabilirsiniz vermedi HTML sıralanır ve filtrelenmiş çalışma kitabı dönüştürme