Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 19

Konu: Alt dizin sorunları Wiki

Junior Member

Default Alt dizin sorunları Wiki

Tamam, ben bir alt dizinde bir wiki www.xxxxxxx.com / wikiBenim forum bulunmaktadır www.xxxxxxx.com / forums.

Ben şu anda forum benim oturum açma bilgileri paylaşan mediawiki içine çeviri entegre etmek için çalışıyorum.

Test ederken aşağıdaki DB hata görüyorum:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Herhangi bir fikir nereye bakılacağını? Ben nasıl entegre edileceği ile ilgili diğerleri için verilen her öneri okudum. Ben sadece ihtiyacım çözüm hiçbir fikrim yok.

Teşekkür ederim

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

tam bir hata mesajı nedir? değilse, burada tam bir yapıştırın.

Ayrıca DB tabloları optimize edebilirsiniz. yapmak sadece sizin admincp-> maintence-onarım / optimize tabloları> chect-> gidin ve tıklayın devam etmek

Junior Member

Quote Nickli Üyeden kamilkurczak View Post
    tam bir hata mesajı nedir? değilse, burada tam bir yapıştırın.

Ayrıca DB tabloları optimize edebilirsiniz. yapmak sadece sizin admincp-> maintence-onarım / optimize tabloları> chect-> gidin ve tıklayın devam etmek
    Bu tablo bozuk olduğunu söylemek değildir ... Geçersiz SQL diyor. Büyük olasılıkla wiki wiki ile alt dizin veya eksik bir entegrasyon için yeniden yazar ile yanlış bir şey yüzünden.

Ben bir şey eksik ve benim entegrasyonu için gerekli adımları için arıyorum eminim.

Ben forumu kendisinde herhangi bir hata alıyorum.

Junior Member

Alo? Bu o kadar zor siz teşhis edilemez.
    Last edited by Smaug; 07-10-10 at 00:12.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Gerçeği teşhis etmek için zor olduğunu, herhangi bir hata numarası, ne hata iletisi yoktur. Bu yüzden Kamil tam hata iletişim veya oradan kaldırılır şey vardı yaptığını sorun.

Hata iletisi olmadan biz burada kör ... Günlükleri gibi, bu konuda daha fazla bilgi bulabilir miyim?

Ayrıca wiki için sadece olur anladığım kadarıyla. Normal sayfaları için değil. Tablo öneki kullanıyor musunuz?

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Ayrıca wiki için sadece olur anladığım kadarıyla. Normal sayfaları için değil. Tablo öneki kullanıyor musunuz?
    Geçersiz SQL hata.

Bu e-posta geldi, ben hiçbir hata var.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki tabloların hepsi "mw_", siteniz için her şey, hiçbir öneki ile başlar. Ben iki kez "dışarıdan = true" diyerek nerede yukarıda görüyorsunuz. Ben yeniden yazar bakacağız.

Ben bir gerçeği talimatları wiki entegre etmek için kullanmak için hangi olarak uygulanması oldukça fazla bir tahmin olduğunu biliyoruz. Ne bilmek istiyorum senin mesajların bana ne için geçerlidir. Küresel tam kullanıyor mu mediawiki? Gerçekten bilmiyorum, nasıl söylemek mümkün olacaktır?

Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Junior Member

26 saat yumru **********

Ben öncelikli yanıtlar için ödeme bir ücret var mı?

Teşekkür ederim

Gecikme için çok üzgünüm. Biz öncelikli yanıtlar için ödeme yapmayız. Biz standında (benim ve Kamil) Perşembe ve Cuma günü foruma sadece bu konuda özen kim anlamaya vermedi. Bu durumda aldığını rağmen, Kamil, daha fazla ışık koymak için bazı sorular ... Özür dilerim. Biz bir dahaki sefere daha iyi yapacağız. Ayrıca biz bir müşteri hizmetleri için daha fazla çalışanı olan aramaya başlar ki, bilerek mutlu olacağını umuyoruz (bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta reklam görünecektir)

Sayfaları tercüme olmayacaktır çünkü entegre mod global_complete kullandığı bilecektir. Linkler dil kodu wil iş, ancak sayfa tercüme olmayacaktır. Böyle bir şey olursa, o global_complete desteklemiyor mods için ipuçları başvurunuz. Bu tamamen kendi sayfaları oluşturur ve vBulletin mimarisi göz ardı mods sadece ortaya çıkabilir.

MySQL konuda biz hala kör. Önek sorun olabileceğini düşündüm, ama Powered için değildir. Sorun hakkında ek bilgi olmadan ne olduğunu söylemek mümkün değildir. Lütfen MySQL desteği ile temas ve mesajları herhangi bir hata numarası ne hata açıklaması yok neden isteyin. Ayrıca - MySQL günlüklerini denetleyin? Belki bu konuda daha fazla olacaktır.

Junior Member

Quote Nickli Üyeden vBET View Post

Sayfaları tercüme olmayacaktır çünkü entegre mod global_complete kullandığı bilecektir. Linkler dil kodu wil iş, ancak sayfa tercüme olmayacaktır. Böyle bir şey olursa, o global_complete desteklemiyor mods için ipuçları başvurunuz. Bu tamamen kendi sayfaları oluşturur ve vBulletin mimarisi göz ardı mods sadece ortaya çıkabilir.
    Tamam, bu Forum için bir mod değil, Mediawiki tek başına. Forumları sadece bağlantı vb.org Bu mod:
    MedyaViki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Kullanıcı oturumları "köprü" Bu mod kullanıyorum, çünkü ben tam küresel kullanımda ise hala merak ve böylece hala uygulama doğru olduğu gibi karıştırılmamalıdır.

MySQL konuda biz hala kör. Önek sorun olabileceğini düşündüm, ama Powered için değildir. Sorun hakkında ek bilgi olmadan ne olduğunu söylemek mümkün değildir. Lütfen MySQL desteği ile temas ve mesajları herhangi bir hata numarası ne hata açıklaması yok neden isteyin. Ayrıca - MySQL günlüklerini denetleyin? Belki bu konuda daha fazla olacaktır.
    Mysql tarafından kaydedilen herhangi bir hata yoktur, ben sadece my.cnf belirtilen hata günlüğüne açılması tarafından doğrulanmadı.

Bu geçersiz bir bildirimde bulunuyor.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Select başarısız oluyor. Bu tablolar ve alanları doğru görünüyor? Bu seçmek nereden çağrıldığını?

Yardımınız için teşekkür ederim

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •