Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 17

Konu: Kayıt Sorunu

Junior Member

Default Kayıt Sorunu

Kayıtsız üyesi yeni bir hesap istediğinde o, sonunda tüm tablolar dosyalama sonra veritabanı hatası alır. Hiç kimse artık yeni bir hesap kayıt olabilirim? Ben senin acil yardım gerekiyor.

Geçersiz SQL:
    INSERT kullanıcı INTO
    (Seçenekler, parentemail, e-posta, kullanıcı adı, tuz, passworddate, şifre, usergroupid, LanguageID, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, doğum günü, timezoneoffset, **** elbise, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, LastVisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode threadedmode, reputationlevelid, itibar, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    DEĞERLERİMİZ
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com', 'kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "' FROM_UNIXTIME (1286304455) '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12,' Yeni Üye ', 0, 0, '1985-04-26', '04-26-1985 ', '2', '88 .242.91.77 ',' tr ','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

MySQL Hatası: 'field list' Unknown column 'vbet_def_lang'
    Hata Numarası: 1054
    Başvuru Tarihi: Salı, 5 Ekim 2010 @ 21:47:35
    Hata Tarihi: Salı, 5 Ekim 2010 @ 21:47:35
    Script: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    IP Adresi: 88.242.91.77
    Kullanıcı adı: kardelenksk22
    Classname: vb_database
    MySQL Sürümü:
    Last edited by beaconsfield; 05-10-10 at 20:06.

Kıdemli Üye

Sen benim. Htaccess yeniden yazma kuralları forum klasör için kelime RenkliAdult ne zaman değişti?

Junior Member

Hayır değildi. Forum klasörüne kullanmayın. Ne yapmalıyım?
    Last edited by beaconsfield; 05-10-10 at 21:15.

Kıdemli Üye

Forum böyle. Htaccess klasöründe uzantısı olduğunu www.mysite.com / forum sonra foruma RenkliAdult değiştirmek ve iyi olmalı (Btw i sadece bugün bunu aldım ve yüklü)

Junior Member

Kıdemli Üye

Sonra ben tahmin olurdu ama bu benim çözüm kopyaladığınız bir değişiklik your.htacces daha kötü ve nasıl gitmek görebiliyordu
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Hiç değişti önce bugün nasıl yeniden yazma ayarlamak çalışmak ve sizinle irtibata geçmek için buraya biri için beklemek değildir eğer, en azından forum kullanmak mümkün olacak

Junior Member

Yardımlarınız için teşekkürler ama benim veritabanı sorunu çözmüyor. Sorun, hiç kimse artık yeni bir hesap kayıt olabilirsiniz. Varsayılan dil tablosu nedeniyle bilinmemektedir. Herhangi bir fikir?

Kıdemli Üye

admincp> BB> ANA> Varsayılan dili varsayılan dilini değiştirmek

Varsayılan dil ingilizce eğer sizin forumu www.mydomain.com/en/ tr görmek için.

Sorry - i onun değil benim mod olarak yapmak ve hiçbir coder im iyi bitti!

Junior Member

Neyse size teşekkür ederiz. Michal yanıtı bekleyecek.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba
    Sitenizde oldu ve bayrakları bulamıyorum. alınan emin BB product.xml dosya misin -uploadadmincp> ürün ve klasör eklentileri-> / ithal ürün eklemek?

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •