Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Sadece yükseltme prosedürü teyit

Junior Member

Default Sadece yükseltme prosedürü teyit

Ben sadece BB yükseltme prosedürü açıklığa kavuşturmak gerekir

Im şu anda vbseo 3.5.2 ve 2.3.10 BB ile çalışan, VB3.8.1
    BB 336 (burada ve orada bir nokta vermek veya almak) yükseltme olacak

Talimatlara göre

Htaccess yeniden yazma kuralları öldür
    2.3.10 Kaldır

Düzenlenmiş olanlarla Update vbseo dosyalarını (Bu durumda, forumlarda çalışmaya devam eder)
    Tüm BB dosya upload
    İthalat ürün ve değiştirmek gerekli

Biz hala google api anahtarı ihtiyacım var mı?

Değişiklikler tamamlandığında veya yükseltme işlemi ile tüm yol çalışacak kadar yukarıda güncelleme herhangi bir aşamasında forumlarda çalışması sona erecek

Htacess yeniden yazma kuralları hangi sürümünü, biz vBSEO kullanıyor musunuz?

Bir diğer soru. İspanyol dilde varsayılan olarak bir kullanıcı kurarsanız
    RSS beslemeleri, yerel gazeteler bu kullanıcı ile yazılan ve İngilizce olarak forumlarda mesaj benim varsayılan dil görünür.

Yukarıdaki bir ağrı olması için üzgünüm, ben sadece kafamda net olması gerekir, artı Im tamamen beynin işleyişini yardımcı Yüklü insan gribi, acı

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Öncelikle tamamen ücretsiz sürümü kaldırmak (kaldırma dahil olmak üzere. Htaccess kuralları). Sonra ödenen bir kurun. Ve sonra vBSEO ile entegre. Yani vBSEO entegrasyon sonunda belirlenir.

Google API anahtarı zorunlu yoktu, ama bunu kullanırken Google takdir ediyorum. Bu yüzden bunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Ücretsiz sürümünü kaldırdığınızda tüm yapılandırma gitti olacağını lütfen unutmayınız. Yani bazı geçici dosya Google API anahtarı kopyalayıp pase yapabilirsiniz.

Forum her zaman çalışması gerekir. Tabii ki arada eski sürümü kaldırmadan arasında tercüme bağlantılar çalışmak ve yeni bir yüklemek ve entegre tamamlamak olmaz. Yine de, normal sayfaları iyi olacak

Ücretli sürümü için kuralları BB paketi bulacaksınız. Ayrıca SEO'ya bağlantı geçiş parametre tanımı bu kurallara bağlantı bulacaksınız (forum alt dizin kullanıyorsa değiştirmek zorunda, bu nedenle lütfen talimatları orada dahil sadece nadas).

Şu anda BB yalnızca giden RSS kanalları çeviri destekler. Biz zaten gelen RSS kanalları çeviri desteklemek için özellik isteği var ve ben hatırlıyorum olarak (hala bu için planlanan çıkış tarihi yok) kabul edilir.

Umut grip hızlı gidecek Istediğiniz zaman isteyin. Her şey iyi tanımlanmış ve bu geldiğinde sorularınıza cevap verecektir. Yani ücretsiz online destek, hatta sadece sipariş kurulum hizmeti $ 30 've işi bize bırakın

Junior Member

Bu Michael Şerefe.
    Okumak yolu vBSEO kodu ilk değişiklik ya da hiçbir şey admincp de dahil olmak üzere, iş yapmak için
    Daha sonra BB ile yükleme ve yükleme
    Yani yüklemek BB olan bir durumda, daha sonra vbseo değişiklikleri herhangi bit açmadan önce yapmaya

Yardım için teşekkür ederiz ve bu düz bana koyarak

Gerçek bir güvenli

Junior Member

Tüm dosyaları yüklendi vbseo değişiklikler vb Yaptı
    Ürün sağlayan, tüm forumlarda hiçbir metin gösterisi
    Admin cp, değişiklikleri kaydetmek için, ürün seri numarası vb girin ve hiçbir şey kazandırır.
    Tasarruf ve boş bir ekran almak tıklatın

Ben şu anda ürün devre dışı bırakmak zorunda kaldım

Junior Member

Ürün devre dışı bırakmak zorunda kaldığını bulundu, değişiklikleri kaydedin. Set dilleri vb.
    Sonra her şeyi elde etmek için ürünü etkinleştirmek yeniden
    Hepsi şimdi olsa iyi çalışıyor gibi görünüyor

Yani bu çevirmek için çalışacağız beklenmeyen bir davranış olabilir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •