ในประกาศใน vB.org คุณเขียนว่า ในรุ่นฟรีของเอ้อสนับสนุน 60 ภาษา ผมเคยติดตั้งฉันเพียงโปลิช เบลารุส ยูเครน และรัสเซีย ไม่ฉันทำอะไรผิด หรือดังนั้น ฉันได้เพียงใช้รุ่นฟรี รุ่น Pro ใช้การแปลของยานเดกซ์ 60 ภาษา เพราะจากสิ่งที่ฉันรู้ว่า มันเป็นเพียงยานเดกซ์บริการฟรี แปล และอื่นๆ เช่น Google แปล คุณจำเป็นต้องจ่ายเท่านั้น W poście na vB.org piszecie, że vBET w wersji darmowej obsługuje 60 języków. Ja po zainstalowaniu mam tylko polski, bialoruski, ukrainski i ruski. Zrobiłem coś nie tak? Czy tak właśnie działa wersja free? Czy wersja Pro używa do tłumaczeń yandex w 60 językach? Bo z tego co się orientuję to tylko yandex oferuje darmowe tłumaczenia, a pozostałych jak Google Translator trzeba słono płacić.
เราได้เพิ่มการสนับสนุนสำหรับภาษา 60 คู่ คู่กับอะไรในภาษาคุณสามารถแปลใช้ยานเดกซ์ ตัวอย่าง ถ้ายานเดกซ์ให้แปลจากภาษารัสเซียเป็นภาษาอื่น ๆ 30 เป็น 30 ภาษาคู่ แต่แปลระหว่างภาษาเหล่านี้ให้ไม่ ถ้าคุณมีภาษาที่ 4 ซึ่งหมายความ ว่า ยานเดกซ์สนับสนุนสี่ภาษาหาภาษาที่กำหนดล่วงหน้า ยานเดกซ์ภาษาส่วนใหญ่จับคู่ภาษารัสเซีย (จาก 30) และอังกฤษ (จาก 25) รุ่น Pro ให้คล้ายแปลภาษาจำนวนยานเดกซ์ที่เหลือถือ โดย(นักแปลอื่น ๆต้นทุนเพิ่มประสิทธิภาพ – วิธี vBET ช่วยให้คุณสามารถใช้เครื่องแปลฟรี หรือถูกกว่า). Google เพียงสนับสนุนคู่ภาษา Dodaliśmy obsługę 60 par językowych, tzn. par z jakiego na jaki język można tłumaczyć za pomocą Yandex. Przykładowo, jeżeli Yandex umożliwia tłumaczenie z języka rosyjskiego na 30 innych języków jest to 30 par językowych, ale tłumaczeń pomiędzy tymi wszystkimi językami już nie zapewnia. Jeżeli ty masz 4 języki znaczy to, że Yandex wspiera te 4 języki dla ustawionego języka forum. Yandex najwięcej par językowych ma dla języka rosyjskiego (obecnie 30) i angielskiego (obecnie 25). W wersji Pro Yandex umożliwia tłumaczenia podobnej liczby języków reszta odbywa się za pomocą innych translatorów (Optymalizacja kosztów - jak vBET pozwala na wykorzystanie tłumaczenia maszynowego za darmo i/lub TANIEJ). Tylko Google wspiera wszystkie pary językowe.
แก้ไขล่าสุดโดย Marcin Kalak; 12-12-15 ที่ 09:50.
สายนินจาหน้าระรื่น
กฎระเบียบ