Имам прилично необичан проблем. Ја подесите опције као што је наведено би вБуллетин вБЕТ - Држите без Пољски Ликови у УРЛ адресама. Након тога, мој везе изгледа овако: домаин.пл/карма_за_помоц/163152-помозцие_дозбиераћ_долара_п-нев-пост.хтмл Али како могу да кликну на линк, бровсер показује везу: домаин.пл/карма_за_помоц/163152-помо% БФцие_дозбиера% Е6_долара_п.хтмл # пост591052 Претпостављам да ће претраживач бити погрешно индекс. Да ли постоји решење да поправи ово? Раније сам користио Замените не-пољски карактера. Како да променим 'Кееп ...' То је такође променила мој пољски линкова - наиме, пре него што сам имао Пољски карактера који се користе у везе и замењени су, на пример, Ц => Ц. Кроз Гоогле ће морати да поново идексовац странице. Исти тип карактера - је замењено са _. Да драго августу је тако урађено да структуру веза ПЛ остала стоји? Тако је било?
Морате да користите опције за утрзимаћние ангиелскеи ликова, али и даље можете застповаћ Пољски - користите само опцију где можете да дефинишете сопствене мапирање. То је како се то ради у овом форуму: једноставно-НЛП.пл Дармове форум о НЛП-а - форум о НЛП- Мапирање је некада (у вБуллетин ЦП -> Генерал сеттингс -> Цхарацтер Реплацементс -> Дефинишите Прилагођено Карактер Реплацементс): Code: 'ˇ' => 'A' '¦' => 'S' '¬' => 'Z' '±' => 'a' '¶' => 's' 'Ľ' => 'z' 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N' Захваљујући стари линкови ће остати исти као и раније Ништа неће прзеиндексовиваћ Што се тиче размене писама у претраживачу - види и у другим прегледачима. Наравно то се дешава и на сетву ИЕ опера, Мозилла и хрома је у реду. Ако је тако - да је све у реду. Интернет Екплорер једноставно не поштује стандард и показује жбуње - али Гоогле је у стању да правилно чита и индексирани нормално дијакритика. Ако је другачије - то је ми је потребно више конкретне (реално линк), да истражи. Молимо вас да напишете да ли ово помаже
'ˇ' => 'A' '¦' => 'S' '¬' => 'Z' '±' => 'a' '¶' => 's' 'Ľ' => 'z' 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
И не само те знакове довољно? : Code: 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
Последњи изменио kamilkurczak; 22-12-10 U 11:59.
Управо питање да не. Због кодирање део вБуллетин пољске дијакритичким знацима се приказују као жбуње ПХП. Тако жбуње су мапирани (поред нормалан слуцај). Можда се нешто променило у новој верзији вБуллетин, када је конфигурисан вБуллетин форуму се помиње да је још увек у верзији 3.3.2. Дакле, само користите наше, или проверите свој - пишите теме тест, који има све могуће титулу пољског дијакритика и види шта се дешава са УРЛ који нит.
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума