Исти проблем као обично. Требало би да почну да размишљају лако, само дају завршено код за сваку потребу.
Трудим се да га измените, али то не ради. Погледај колико ЗЈН у овој теми има проблеме, само се неке узорке као што су:
Мапа без СЕО линкова
Мапа са СЕО Линкови
Мапа без СЕО линкова, више страна
Мапа са СЕО линкове, више страница
Да вам уштеди алот времена.
Како ја разумем вашу туторијал сам уредио ПХП овај начин.:
Code:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
//additional code
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
$alanguages = array ('en','fr');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
Али то не ради ...
Које проблеме сам нашао?
. 1) НАЋИ "вбсео_лог_ентри (" [сховтхреад] форум_ид: $ форумид, тхреад_ид: $ тхреадров [теме], укупна порука: $ тоталпостс, странице: $ тоталпагес, Виевс: $ тхреадров [погледа] $ пре ");"
Овај стринг не постоји. Тхерес "само" "вбсео_лог_ентри (" [сховтхреад] форум_ид: $ форумид, тхреад_ид: $ тхреадров [теме], укупно порука: $ тоталпостс, странице: $ тоталпагес, Виевс: $ тхреадров [погледа] $ пре ");"
Ако бих га додате где каже да разбија код.
2). Други кораци су у реду и разумљиво.
3) ОПЦИОНО.:
Ако желите да додате Ситемап такође линкове за друге теме страница (уколико је тема има неколико страна), а затим додатно код из прошлог корак мора бити додати у друго место - ПРЕ:
ПХП Цоде:
$ Вбсео_стат [$ архивирана 'у'? 'Т'] + = вбсео_адд_2урлс (
Такође, у овом додатне код морате променити 1 до $ стр
Ово Абсолутли није разумљиво. Не знам шта да радим. Ја не могу разумети га једноставно. Само разјасни шта и где ...