Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 5 FirstПрви 12345 ПоследњиLast
Резултати 21 на 30 од 46

Тема: Ситемап Генератор интеграције

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    Поздрав,
    Не користим Сидемап генератор за преведене странице.
    Ја бих желео да морају да се фокусирају на мој сопствени језик.
    Али, у једном од РСС феед из неколико других језика у алаткама за вебмастере.
    Ту, везе су већ прикупљени.

Гоогле је као и увек најновије везе и да настави да ради добро самостално.

Поздрав
    Хришћански
    Original text
    Хвала на инфо. Како сам разумео само делити са вашег искуства, или вам је потребна овде неки подршку?

Quote Оригиналли постед би basketmen View Post
    Мислим да само треба други код, јер су сви форуму имају више од 1 Тема стране, и ја верујем да 99% људи желе што је више могуће су везе у Ситемап тако добили више саобраћаја

тако да тек треба урадити, за СЕО линкове?

Наћи:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    И пре него што га...

За СЕО линкове
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    НАПОМЕНА: Уклоните КОД Дефаулт Лангуаге из $ Алангуагес
    Такође ако сте онемогућили неким језицима у опцији панелу морате да превише брисати своје кодове.
    Мицхаł Жао ми је, схватам овај код само додавање других језика за сховтхреад страница у Ситемап-у, да ли знате где (место пре или после шта) да додате друге странице као што су превише форумдисплаи, архиве и друге?

јер су 2 стране су најважнији да би Гоогле лакше индексирање нит листама, бар би требало да буде његов укључујући интеграцију форумдисплаи и архива странице превише у Ситемап
    Последњи изменио basketmen; 02-10-10 U 22:46.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би basketmen View Post
    Мицхаł Жао ми је, схватам овај код само додавање других језика за сховтхреад страница у Ситемап-у, да ли знате где (место пре или после шта) да додате друге странице као што су превише форумдисплаи, архиве и друге?

јер су 2 стране су најважнији да би Гоогле лакше индексирање нит листама, бар би требало да буде његов укључујући интеграцију форумдисплаи и архива странице превише у Ситемап
    У овом тренутку смо тестирали код само да се интегришу странице нит, коју сматра најважнијим. Имајте на уму да ће Гоогле индексира све ваше странице ионако (чак и ако не се мапа интеграцијама на свим), јер роботи пузи све линкове на вашим страницама и које сте укључени заставе са линковима за преведене странице. Наравно укључујући линкове на мапа може да индексира бржа. Зато смо објавили теме линкова интеграција теме - промене брзо тако брже пузи може бити корисно.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    У овом тренутку смо тестирали код само да се интегришу странице нит, коју сматра најважнијим. Имајте на уму да ће Гоогле индексира све ваше странице ионако (чак и ако не се мапа интеграцијама на свим), јер роботи пузи све линкове на вашим страницама и које сте укључени заставе са линковима за преведене странице. Наравно укључујући линкове на мапа може да индексира бржа. Зато смо објавили теме линкова интеграција теме - промене брзо тако брже пузи може бити корисно.
    ОК, хајде да превише знам да ли знате где да додате додатне код за форумдисплаи и архиве странице

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Када додам код са прву поруку у Ситемап датотеку, добијам следећу грешку током мапа генерације

Фатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_вбсео_филтер_реплаце_тект функција () ин / хоме / тхеспаин / публиц_хтмл / вБСЕО / инцлудес / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп он лине 47
    Покретање Вбет 3.3.6 и 3.5.2 вБуллетин на 3.8.1 форуму

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Uključuje vBET potrebne fajl u инит_стартуп кука:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Чини се да није укључен у Вашем случају од стране неког разлога. У том случају молимо вас да ставите само складу са рекиуре_онце U promenila fajl sitemap generator. Stavi pred dodatne kodeksa vBET. Molim Vas obratite pažnju da nije testirana - tako da je mudro da primerak podnese pre promene.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Цхеерс за шешир Мајкл, то је више људска грешка са моје стране
    Ја гооглед грешке и пронашао да је мало сам висе гледао на подешавања

Никада нисам променио везу типа ВБСЕО_УРИ

Уколико сте направили да падајућег опције, идиоти попут мене не би било превидети

Кроз досадашња искуства знам да подесите време генерације на Ситемап имати леп кашњење између мапа страница. Рудници подешена на 15 секунди нешто одлагања.

Али Им задовољан укупног стране на десет језика

Форум Дисплеј: 2904
    Прикажи Тема: 1817821

Укупно Индексиране УРЛ адресе: 1823149
    Укупно Процессинг тиме: 1,682.58 секунди

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Да ли је то код рада са мапа 2.6? Хвала.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Змија где сте сазнали Ситемап Генератор 2.6?, Имам 2.5 и ради са тим.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Пошто сте променили код, он доеснт ради како треба.

Бројеви Донт слажу.

Форум Дисплеј: 327
    Прикажи Тема: 886054
    Прикажи порука:
    Члан профили:
    Резултати анкете:
    Текстова у блогу:
    Блог Тагови:
    Албум УРЛ:
    Друштвене групе УРЛ:
    Таг УРЛ:
    Архива: 169