Мицхаł Жао ми је, схватам овај код само додавање других језика за сховтхреад страница у Ситемап-у, да ли знате где (место пре или после шта) да додате друге странице као што су превише форумдисплаи, архиве и друге?
јер су 2 стране су најважнији да би Гоогле лакше индексирање нит листама, бар би требало да буде његов укључујући интеграцију форумдисплаи и архива странице превише у Ситемап
Последњи изменио basketmen; 02-10-10 U 22:46.
У овом тренутку смо тестирали код само да се интегришу странице нит, коју сматра најважнијим. Имајте на уму да ће Гоогле индексира све ваше странице ионако (чак и ако не се мапа интеграцијама на свим), јер роботи пузи све линкове на вашим страницама и које сте укључени заставе са линковима за преведене странице. Наравно укључујући линкове на мапа може да индексира бржа. Зато смо објавили теме линкова интеграција теме - промене брзо тако брже пузи може бити корисно.
Када додам код са прву поруку у Ситемап датотеку, добијам следећу грешку током мапа генерације
Покретање Вбет 3.3.6 и 3.5.2 вБуллетин на 3.8.1 форумуФатал еррор: Цалл то ундефинед вбет_вбсео_филтер_реплаце_тект функција () ин / хоме / тхеспаин / публиц_хтмл / вБСЕО / инцлудес / фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп он лине 47
Uključuje vBET potrebne fajl u инит_стартуп кука:
Чини се да није укључен у Вашем случају од стране неког разлога. У том случају молимо вас да ставите само складу са рекиуре_онце U promenila fajl sitemap generator. Stavi pred dodatne kodeksa vBET. Molim Vas obratite pažnju da nije testirana - tako da je mudro da primerak podnese pre promene.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Цхеерс за шешир Мајкл, то је више људска грешка са моје стране
Ја гооглед грешке и пронашао да је мало сам висе гледао на подешавања
Никада нисам променио везу типа ВБСЕО_УРИ
Уколико сте направили да падајућег опције, идиоти попут мене не би било превидети
Кроз досадашња искуства знам да подесите време генерације на Ситемап имати леп кашњење између мапа страница. Рудници подешена на 15 секунди нешто одлагања.
Али Им задовољан укупног стране на десет језика
Форум Дисплеј: 2904
Прикажи Тема: 1817821
Укупно Индексиране УРЛ адресе: 1823149
Укупно Процессинг тиме: 1,682.58 секунди
Да ли је то код рада са мапа 2.6? Хвала.
Змија где сте сазнали Ситемап Генератор 2.6?, Имам 2.5 и ради са тим.
Пошто сте променили код, он доеснт ради како треба.
Бројеви Донт слажу.
Форум Дисплеј: 327
Прикажи Тема: 886054
Прикажи порука:
Члан профили:
Резултати анкете:
Текстова у блогу:
Блог Тагови:
Албум УРЛ:
Друштвене групе УРЛ:
Таг УРЛ:
Архива: 169