Имам исти проблем.
Ја користим 3.5.2 и вБСЕО Ситемап Генератор 2.6 бета 2
Ситемап Генератор не ради. Почиње и не заврши.
Имам исти проблем.
Ја користим 3.5.2 и вБСЕО Ситемап Генератор 2.6 бета 2
Ситемап Генератор не ради. Почиње и не заврши.
Да ли то ствара било какву повезаност тема? Ако имате доста линкова и мапа генерације траје дуго не могу имати довољно времена да се заврши. Молимо проверите да ли наставити када га окидач поново. Ако јесте и да ће комплетна у 2 или више захтева, онда би требало да размотре да више времена за евалуацију.
Ако не - уверите се да код промене су одговарајуће.
Имам "вБСЕО Ситемап Генератор в3.0 злата". Не постоји код као што си ти поменуо на насловној страни у вбсео_ситемап.пхп фајл.
Постоји неки код овако:вбсео_лог_ентри ("[сховтхреад] форум_ид: $ форумид, тхреад_ид: $ тхреадров [теме], Укупно порука: $ тоталпостс, страна: $ тоталпагес, Виевс: $ тхреадров [виевс] $ пре");
Треба да убаците код на насловној страни близу тог кода, молим вас?$ Аддонс = прег_сплит ('# [\\ р \\ н ]+#', $ вбоптионс [' вбсео_см_аддонс ']);
вбсео_сет_ситемап_типе ('аддон');
фореацх ($ $ додаци као аддон)
иф ($ Аддон & филе_екистс (ВБСЕО_ДАТ_ФОЛДЕР_АДДОН $ аддон).)
{
вбсео_лог_ентри ("[Аддон модул] $ аддон", труе);
укључују (ВБСЕО_ДАТ_ФОЛДЕР_АДДОН $ аддон.);
}
вбсео_флусх_индек ();
вбсео_цлеан_прогресс ();
иф ($ вбоптионс ['вбсео_см_пинг'])
{
вбсео_ситемап_пинг ();
}
вбсео_лог_ентри ('Ситемап је створио <а хреф="индек.пхп"> Кликните овде да бисте се врати </ а>.', труе);
Управо сам послао маил на контакт на вбент *** слатор.цом о томе. Хвала!
здраво,
решење за 3.0 верзија Ситемап Генератор је ок, али Голд Едитион - није тестирано.
Ја ћу цхецк ит
Сваки напредак, молим вас?
Ок ја ћу га проверити за вас
Исто са мном. Генератор почиње и долази до
из истог тренутка кад сам кликните на дугме (тако ваљда поновио резултат са 372 секунде треба да буде дефинитивно погрешно) - и онда умре. Ксмл је створио, не пингује, ништа. пхп_валуе мак_екецутион_тиме је подешен на 540."[ОДЕЉАК СТАРТ] сховтхреад [18,484.1 Мб МЕМ користи] [372.670 С (+372,670 с)]"
И успут: Контактирао сам вБуллетин подршку за то. , Одговорили су са овом:
Звучи као вБЕТ и вБСЕО би неке несугласице ..Оригиналли постед би vbseo Support