Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 14 од 14

Тема: Ја пост нову тему или одговарате на теме или избришем поруку да ме преусмерава на празну страницу ...

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

молим вас, само процитајте претходни пост и одговор овде. Неопходно је.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Пошто надоградњу на 3.3.6 Стално на добијање тих истих Вхите Пагес. То се дешава насумично. Међутим, када сам онемогућити ВБЕТ се то не догоди уопште. Молимо Вас да обавестите!
    Ја сам на вашем форуму, а ја нисам у стању да репродукује проблем. Молим вас, реците да ли је још увек дешава. Такође - на основу евиденција које ме АМ изгледало је као да сте имали ажуриран производ фајл, али вБуллетин пхп фајлове је стари (постојећи функција није био видљив). Могло би се серверу питање (не вБЕТ кеш) - где је нових фајлова није било видљиво и сервера је још увек користе старе фајлове. Тако да може бити разлог.

Укратко: ја не могу да га репродукује на вашем форуму - могу ли? Да ли још увек десити или не? Ако јесте - опишите тачно како ја могу да репродукује на вашем форуму.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

То је лукав један. То се дешава насумично. Тако сам такође не знају када ће се то десити или не. Међутим, у време ВБЕТ је онемогућено се то није десило уопште. Ја ћу вам се да ли ја могу добити неки више информација.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Поздрав,

Да ли сте приметили ово питање поново или не? Био сам на вашем форуму и направио сам много постова и нисам нашао ово питање. Можете ли да потврдите?

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •