Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 14

Тема: Ја пост нову тему или одговарате на теме или избришем поруку да ме преусмерава на празну страницу ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    9

Default Ја пост нову тему или одговарате на теме или избришем поруку да ме преусмерава на празну страницу ...

када сам порука нову тему или одговарате на теме или избришем поруку да ме преусмерава на празну страницу ... (Интернет Екплорер не може да прикаже Веб страницу) Свака идеја ...

овде је мој хтаццесс.

# Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)
    # Да бисте онемогућили функције мод_реврите.
    # Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у
    # ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.
    РевритеЕнгине Он

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

# ВБЕТ Почните

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / [Л, КСА]
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]

# ВБЕТ Крај

# ВБуллетин
    # Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се
    # Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)
    # Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут
    # Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)
    # РевритеБасе /

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
    РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
    РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Први молимо Вас да ажурирате на последњу ослободи (не да је вБЕТ 3.3.5, али ми ћемо је направио још један издање данас / томморов са малим корекцијама грешака па није ни хитно онда вас молимо да сачекати 3.3.6 над ажурирање тада) и потврдите да ли то и даље дешава - ако јесте онда Камила ће вас питати о више детаља, јер ми нисмо у стању да га репродукује на нашем форуму (уколико можете да обратите пажњу нам како да то ураде тачно).

Такође можете диссабле вБЕТ за тренутак и проверите да ли проблем и даље постоји да би били сигурни да је у вези са вБЕТ. Ако проблем и даље ће постојати са вБЕТ инвалида, онда ИССЕ је негде другде - можете га проверити привременим диссаблинг других модова један по један и изгледа када проблем нестати.

Ваш хтаццесс изгледа ОК.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    9

Ажурирање није то поправити .. Инвалиди И и ВБЕТ проблем је и даље ту .. Чини се да цхагес да ВБЕТ упутства кажу да урадите да бисте вБуллетин фајлове. Ја сам их ундид и проблем отиде .. Одг им је и то вратио .. Са или ван ВБЕТ омогућен .. Ја сам помоћу вБуллетин 3.5.1 ПЛ1

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - ово је веома важне информације за нас - који смо тестирали вБЕТ на вБуллетин 3.5.1 вБуллетин 3.5.1 не ПЛ 1. Камила ће се тестови да бисте видели смо у стању да репродукује проблем. Ако јесте ми ћемо га решити и дати вам брзо поправити, пре него што нова верзија ће доћи. Ако не ми ћемо вас питати за приступ вашем форума да би могли да провери и реши га тамо.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    9

У реду .. јавите ми ...

Су поништени сам промене вБСЕО фајлове и све изгледа да ради фино **********

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Deluje, ali ne sve - linkovi se trenutno ne prevode. Te promene integracije su potrebne za prevođenje veza. Kao što sam napisao - proverićemo i rešiti tako da ćete moći da koristite sve karakteristike vBET-a

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    9

Авесоме ... Хвала .. Ви момци имају велику подршку!

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Пошто надоградњу на 3.3.6 Стално на добијање тих истих Вхите Пагес. То се дешава насумично. Међутим, када сам онемогућити ВБЕТ се то не догоди уопште. Молимо Вас да обавестите!

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Проверио сам то на вБуллетин 3.5.1 ПЛ1 верзију на нашем тесту форум и И цант га репродукује. Ја ћу писати о томе да Мицхаł.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Поздрав,

Сада је наш основни форуму ради на овом вБуллетин 3.5.1 најновији ПЛ1. И цант наћи ово питање, па вас молимо да:
    1. можете репродуковати га на наш главни форума? молим вас, покушајте да пронађете ово питање на овом форуму и налепите овде резултате.
    2. Ако не можете наћи овај проблем молим вас да ме АМ форум админцп, ФТП и вБуллетин ЦП детаља и ја ћу наћи то питање и решили га на форуму.

Хвала.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •