Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: "Наши клијенти" сајт реласед.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Default "Наши клијенти" сајт реласед.

Од данас наш форум има нову адресу - Наши клијенти.
    На овој страници можете наћи неке од наших клијената сајтова (купаца који су пристали на објављивање и била прихваћена од стране нашег особља).
    Сада можете видети како "вБЕТ" раде на форумима наших клијената.
    Ово је линк на овај сајт:
    Наши клијенти
    Овај линк можете наћи на дну нашег сајта.

Ако не можете да пронађете ваш сајт, а ви договорили за објављивање, покушајте да проверите линк на ваш сајт. Након провере, Ми ће бити аутоматски обавештени и ми ћемо бити у стању да прихвате ту везу, ако је тачна.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Ја стварно не разумем шта је ово требало да значи? Да све што се стави на овој листи, јер смо сви платили за ово аддон!

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да, али након куповине, нису сви корисници су се сложили да ослободе, тако да не можете да додате ове странице.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Ја стварно не разумем шта је ово требало да значи? Да све што се стави на овој листи, јер смо сви платили за ово аддон!
    Но само они који су се сложили за то - а ви не договорили за то. Сваки клијент може да изабере себи не жели своју страницу како бисте се наведене или не када је додељивање дозвола ио УРЛ-а (у довнлоад секцији). Подесите да не листу вашу страницу и није наведен - према Вашем избору.

Такође, имајте на уму да наше особље треба да верификује сваку везу, јер нећемо списак веза које се не упућују на форуме, сломљена линкови, итд

Да ли сада разумете шта је требало да значи, да не листу УРЛ, када изаберете да не буде наведен у нашем систему?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •