Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Користите Пуна кеш датотеке за госте (БЕТА!)

Default Користите Пуна кеш датотеке за госте (БЕТА!)

када је овај укључен гости не могу изабрати стил

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ок, потврдио.
    Сам га репродуковати на мом тесту форуму. Сада ћемо радити на решењу. Ми ћемо покушати да га реши.

било поправити за то? ја треба да користите ову опцију кеш уместо ДБ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да. Већ је решено и да ће бити укључени у следеће издање. За Куицк Фик:
    1. Едит Филе / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_гуестцацхе.пхп
    2. Пронађи:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html'
    3. Заменити:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html'
    4. (opcionalno ali savetovao) da ukloni cela gost keš direktorij i je ponovo od vBET paketa (seti se o privilegijama) - mi se menjaju ime datoteke ( konvencijaстилеид у комплету) тако да стари фајлови неће бити више користи и то ће бити само струка простора. Имајте у виду да ће следеће издање има аутоматски старе фајлове за чишћење укључени.
    Последњи изменио vBET; 30-07-10 U 21:20.

ок али не треба кеш подразумевани форуму сад или не?

Д Ја само видим грешку у преведена порука страницама приказује да је написан у 1903 Д 06/10/1903, 16:02 у мојој деф сад показује 03-06-10, 16:02
    Последњи изменио tsak76; 30-07-10 U 23:18.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •