Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Утф8_генерал_ци препоручује преко Утф8_бин?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Exclamation Утф8_генерал_ци препоручује преко Утф8_бин?

Није утф8_генерал_ци препоручује, јер

утф8_бин: Упореди жице од бинарне вредности сваког карактера у стрингу

утф8_генерал_ци: Упореди ниске коришћењем општег језика правила и користи независан од величине слова поређења

На следећи верзију можете да додате опцију да не конвертују цхарсет дб табели?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Za keš vBET tabele mi choosed утф8_бин компаратор, јер верујемо да је бржи од утф8_генерал_ци. То је једноставније - нема правила само упоредите бајтова, тако да би требало да буде брже да било која друга поређења на основу додатна правила (није тестирано - само на основу ван логике).
    Такође не можемо користити користити утф8_генерал_ци, Јер је цансе неосетљива и треба тачно утакмица у цацхе-а.

Имајте на уму да ми не мења ништа у ВБ модела, тако да не разумем зашто баш питате о не конвертовања дб табели цхарсет ... Ми не конвертује ништа ДБ-а. вБЕТ ствара сопствене табеле за кеш и не додирујте постојећих - ништа није било конвертује ...

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

То је обично добра идеја да се задржи исти цхарсет за целу базу података, уместо да је 2 различита јер неки додатни посао (упит) је укључен у комуникацији између једни друге не?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема никакве комуникације између вБЕТ кеш столовима и остатак шеме базе података.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Нисам мислио да кажем између вбет и вБуллетин сам меан'т за претраживаче

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Претраживачи не виде своју базу података.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •