Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 16 од 16

Тема: Како да раде вбет у ЛитеСпеед?

Забрањен
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    17

Default Покушао гооглетест

Покушао сам гооглетест такође и добио сам неке грешке. Мој домаћин ми је рекао да веза са Гоогле је у реду. Заправо сам Гоогле Ситемап која ради у реду.
    Као да покренем гооглетест, понекад сам грешке на мрежи екран, а понекад и ово:
    Полазећи превод теста
    Теста:
    Тест грешка: не могу повезати да буде домаћин
    Повезивање време (мс): 3003,3449707031

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би symbianist View Post
    Покушао сам гооглетест такође и добио сам неке грешке. Мој домаћин ми је рекао да веза са Гоогле је у реду. Заправо сам Гоогле Ситемап која ради у реду.
    Имао сам исти проблем пре неколико дана. Предлажем да контактирате свог хостинг компанија и замолите их да провере вашег одобрења и фиревалл подешавања. Дајте им линк за Ваш гооглетест.

Забрањен
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    17

Default Молим вас Хелп Админ

Помозите нам админ о овом питању.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи Жао одлагања - Само вратио из одмора и ја сам овде на подраку провајд вам уз нашу подршку

Молимо Вас да посетите овде за ЛитеСпеед дискусију са одговором како да га користите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...литеспеед.хтмл - Није тестирано још, само на основу кориснички одговор, али слободно да га тестирамо са бесплатној верзији. У случају питања - напишите постоји тачан опис проблема и ми ћемо радити на овој

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Како да раде вбет у ЛитеСпеед? Приметио сам вбет не ради на ЛитеСпеед. То показује
    Неважећи форум наведено. Ако сте пратили важећи линк, молимо да обавестите администратора
    Молим вас за помоћ.
    Само користите потребно хтаццесс правила.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ово је питање између вашег сервера и Гоогле. Смо писали Гоогле-теста тачно да одреди такве ситуације. То нема никакве сличности са вБЕТ - вашег сервера само имају проблема са Гоогле везе - треба да га приметити да је Ваш хостинг провајдер.

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •