Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Приватне поруке преведени текст празно

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Default Приватне поруке преведени текст празно

У реду, недавно сам се добијају приватне поруке где преведени текст су празне. Недостаје. Видим мало заставама и све, и ја могу да кликну да бисте видели оригинални текст. Али, преведени текст је само нестала.

Све остало ради без проблема.

Хвала за помоћ!

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    сте рекли "не".

Да ли користите било који БЕТА опције као што су "Употреба Пуна датотека кеш за госте" или "Занемарени реч"? Покушајте да га искључите и проверите поново АМ.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    сте рекли "не".

Да ли користите било који БЕТА опције као што су "Употреба Пуна датотека кеш за госте" или "Занемарени реч"? Покушајте да га искључите и проверите поново АМ.
    Ја не користим пуно кеш за госте, јер је и даље разбија мој форуму. Па није тако. И игнорише речи такође. Не користе га.

ЕДИТ: Управо сам се вратио на оне АМ-а које су биле празне јуче, а сада сви они су поново раде. Д **********. Не знам зашто, али хеј, чини се све је добро поново. Ја ћу овде ажурирати кад добијем нови премијер са преведеним текстом ин Хвала!
    Последњи изменио Taurus; 13-07-10 U 14:25.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

хехе, то је лудо.

ако сте нешто посебно са овим питањем, можете ли описати овде?
    Ок па, уживајте

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Па, овде смо опет! Од данас чак и поруке послате је сада празан. Нема преведени текст! Могу Кликните да бисте видели оригинални језик, али преведени текст недостаје!

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •