Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Проблем интеграције ревиевпост / ПхотоПост

Threaded Pogled

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Проблем интеграције ревиевпост / ПхотоПост

Хи,
    Управо сам купио свој мод и то добро ради на форумима али пратим ваше инструкције да омогући преводи текстова на другим модова, али морам да радите сометинг погрешно.
    Форум фолдеру:
    : / / Мој домен / форум

Мод фолдера (овде је проблем):
    : / / Мој домен / Опинионес
    Његова попут ПхотоПост, назива ревиевпост.

Сам урадио ово:
    # У пакету вБЕТ / до-нот-уплоад/тоолс/вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп промене 'СЕТ_ХЕРЕ_ФУЛЛ_ФОРУМ_ДИРЕЦТОРИ_ПАТХ да своју пуну путању директоријума форуму.
    Не користите '/' на крају. Ако не знате шта је ваш пут, погледајте доле за упутства.
    # Копирање вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп фајл директоријума користи Министарство одбране у УРЛ

Онда сам се изгубио. Ово је мој хтаццесс у / Опинионес:
    РевритеЦонд% {} КУЕРИ_СТРИНГ преусмерен =!
    РевритеЦонд% {} КУЕРИ_СТРИНГ језик =
    РевритеРуле ^(.*)$ вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп преусмерени = $ 1 &? Вбет_оутсиде = фалсе [Л, КСА]

РевритеЦонд% {} КУЕРИ_СТРИНГ вбет_оутсиде = истина!
    РевритеРуле ^(.*)$ $ 1 вбет_оутсиде = труе [Л КСА]?

Шта радим погрешно?
    Хвала
    Ах, и ја имам дефинисано у админцп фолдера / Опинионес / и / Фотос /, у води именике и праћење УРЛ и УРЛ за праћење ван Директоријум форума
    Последњи изменио pepito69; 04-07-10 U 13:24.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •