Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 28 од 28

Тема: вБЕТ и СМФ 3.6

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Имаш АМ

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

'Ф-(\\ д +). Хтмл' => '$ 1.хтмл ф/арцхиве/ф-'
    Може ли неко да промени, тако да се може додати у хтаццесс фајл?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би basketmen View Post
    Ја сам помоћу превише ВБ 3.6, овде је оно што сам урадити ВБ архива радно превише, само желим да га поделим, ако неко може да га савршеним молимо Вас да поделите га превише

1. Фиксирање заставе у архиви
    , Ако су заставе не приказују у архиву страница, користите овај корак

идите на Админ Панел -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер -> Сеарцх фор плугин "ручица застава у архиву" без наводника

наћи

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

заменити СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) - Поверед би вБуллетин Sa vašim forum, zastave ne pokazuje zbog pogrešne slike jer pathor arhiv folder rewrited previše u vbseo, tako da smo fiksiranje to ovde

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Сада поново учитате и проверите поново да архиву, заставе треба да буде показао у архиви страницама превише

2. Ако користите ревритед Архива страницу помоћу вБуллетин, а на везу у преведена Архива страница је погрешан линк можете то поправити превише

на пример, погрешан линк овако, она ће се Страна није пронађена грешка

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    његов би требало да буде овако, изнад УРЛ недостају имена фасцикле у подебљане доле, неки од људи који користе / Архива / , Или / Мапа сајта / имена директоријума или имена директоријума

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Да бисте решили овај можемо да користимо вБуллетин СРП

идите на вбсеоцп.пхп -> Цустом Препишите Правила -> додај ову линију (у дну колоне СРП) ако ваш фолдер Архива име користећи / архива / овако хттп://ввв.домаин.цом/форум/арцхиве/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

Ако ваш фолдер Архива користећи / мапа / име фасцикле као што је овај хттп://ввв.домаин.цом/форум/ситемап/ само промените име фасцикле

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

то ће учинити трик, можете да користите вбет за ВБ 3.6 архива странице

3. Ако добијете поруку о грешци попут ове у горњем архивске стране понекад (ово се не односи или зато што изнад 2 корак)

користе овај Мето упутство, Ја користим њега и његове радове
    Ово не ради на вБуллетин форуму не

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Може ли неко да промени, тако да се може додати у хтаццесс фајл?
    Можда нисам у праву како се пише то у хтаццесс, али пробајте ово, или то може бити пример, додајте у хтаццесс испод РевритеЕнгине Он

РевритеРуле Ф-(.*). хтмл $ $ ф/арцхиве/ф- 1.хтмл

или

РедирецтМатцх 301 Ф-(.*) \\. ХТМЛ $ $ хттп://ввв.иоурдомаин.цом/ф/арцхиве/ф- 1.хтмл

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

@ Мајкл
    То још није завршен зато што сте је одлучио, то је завршена када сам ја решио проблем.
    Поздрав
    Пажљиво прочитајте - као готов сматра дискусију о томе шта сте платили за (то је оно што је писао о у последње поруке) и ја вас замолио да не пишем исте поруке.
    Наравно, докле год имате проблем и желе да дају неке нове информације које апсолутно слободни да то урадите. Баш као што сам написао:
    "Имајте на уму да је ова дискусија се сматра завршена Уколико имате нешто ново да напише, молимо вас да не спам-а.."

Молимо вас да прочитате да је целу поново ако желите да будете сигурни о значењу овај цитат:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост4588

Такође ако је утисак да вам није дозвољено да овде писати, молимо вас да моје извињење за то неспоразум. Ја ћу задржати моју пажњу да будемо прецизнији у будућности. Жао поново

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Постоји члан овде да наћи решење за овај проблем, али он користи вБуллетин, а ја не, тако да не ради за мене. Не разумем зашто не може да обезбеди поправити без приступа мог сервера, као што сам рекао нећу дати моје податке сервера напоље.

Ако је ово члан фиксни кодирање сам онда зашто нисте у могућности да то урадите, јер сте кодер? Као што сам рекао и показао у претходном теме да ваш поправити у први пост ради, али заставе се не показују (они невидљиви), али када пређете преко њих са мишем можете их видети, а затим кликните да преведе као нормалне, Ја говорим о архива заставе, наравно.

Ти ми кажеш да се не пишу исте поруке, али морам с обзиром да сам још увек овде никакву подршку.

ПС. Ја разумем енглески врло добро с обзиром да је мој матерњег језика.

Поздрав

Постоји члан овде да наћи решење за овај проблем, али он користи вБуллетин, а ја не, тако да не ради за мене. Не разумем зашто не може да обезбеди поправити без приступа мог сервера, као што сам рекао нећу дати моје податке сервера напоље.

Ако је ово члан фиксни кодирање сам онда зашто нисте у могућности да то урадите, јер сте кодер? Као што сам рекао и показао у претходном теме да ваш поправити у први пост ради, али заставе се не показују (они невидљиви), али када пређете преко њих са мишем можете их видети, а затим кликните да преведе као нормалне, Ја говорим о архива заставе, наравно.

Ти ми кажеш да се не пишу исте поруке, али морам с обзиром да сам још увек овде никакву подршку.

Поздрав
    Мислим да сам само срећни пре и можда није савршен, и сигуран сам да ако дајем ФТП детаље Мицхаł он може да реши превише, већ сам куповину интеграције / Инсталлатион Сервице $ 30 пре, а урадио чак и потребно време, ја Верујем Мицхаł је један од највећих кодера који користе вБуллетин, само покушајте кооперативнији са њим и дају савете који могу да помогну

Ja samo razmišljam da uklonim funkciju arhive u VB-u nakon čitanja ову тему и ово порука, Јер они су рекли своје довољно са Ситемап Генератор
    Последњи изменио basketmen; 15-09-10 U 08:20.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Поздрав
    Ви сте без подршке, зато што је одбио нашу подршку. Такође вБет 3.к званично подржава само СМФ 3.8 оно што знате вери добро. Ви користите вБЕТ на не подржава СМФ верзија - на СМФ 3.6 који је много старији од подржао СМФ 3.8

Питања ти је дао је већ одговорио - Мислим да је више од једном - не желим да се понови опет и опет, молимо Вас да прочитате претходне поруке управо.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •