Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Пре него што купите

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    8

Default Пре него што купите

Хи тхере,
    Након што сам покушао Верзија: 2.3.1 на пробном форуму и добио сам инцреадабле резултате повећање саобраћаја од
    1.000 на око 10.000 у мање од 20 даиес и одлучио сам да купи пуну верзију са инсталацијом.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Аллтхоугх Тест форум Абот 250 мб, али да многи проблоплемс на мој сервер, шта о мом форуму који је више од 4 ГБ.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    тако да, ја сам о томе да се крећу са овог сервера
    2к Ксеон 5335 8к2.00ГХз *** РАМ-а

На ово

Интел Куад Цоре Е5620
    24ГБ ДДР3 РАМ-а (Трипле Цханнел Мемори)
    300 МБ к 2 САС 15,000 рпм

И моје прво питање да ли је довољно или не?

Гледам овом форуму
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    и ја налазимо између 40.000 - 90.000 индексирани УРЛ за сваки језик је тако, како
    велика моја база података биће?

Да ли превести блогу?

Имају лиценцу сам вБуллетин али још није уппграде до В 3.5, какав је ваш рецоминдатион?

Да ли постоји посебна подешавања за служе да претходно питати Датацентер?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хелло. Имајте на уму да комерцијална верзија вБЕТ је бржи од слободан (оптимизован алгоритме, кеш, слике ...). Дакле, ако сте већ користите слободан, онда сервер ресурси ће бити сигурно довољно плаћени један.

vBET podržava blogove na vB4. U slučaju vB3.8 nismo u mogućnosti da u potpunosti podržimo višejezičnu zajednicu jer vBulletin više ne podržava blog tamo (види овде за више детаља) - Тако пише на различитим језицима сигурно не подржава вБ3.8 блогу. Нисам сигуран да ли је превод тамо раде, али претпостављам да би требало - можете питати корисника (погледајте линк).

Препоручујем да ажурирате вБуллетин на 3,5. Потврдили смо да је преусмеравање петља питање под вБЕТ 3.3.4 и 3.3.2 вБуллетин - она се решава по вБуллетин упдате за 3.5

Izvini, ali ne razumem poslednje pitanje. Ako se raspitujete o keširanim prevodima, imajte u noti da je neophodno ukloniti besplatnu vBET verziju pre nego što instalirate plaćenu. Tako da će stara keš memorija biti potpuno uklonjena tokom deinstaliranja i optimizovana će biti automatski kreirana tokom instalacije plaćene verzije. Keš će morati ponovo da se popuni, ali se svakako čisti svakog dana iz starih prevoda tako da je u redu

Ако имате било каква друга питања - молим само питајте. Радо ћемо вам помоћи

Забрањен
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    2

Здраво Вбет, може АдСенсе бити искључена и користим свој тектадс у комерцијалну верзију, лоше се купује наредних неколико недеља.
    хвала

Забрањен
    Регистрован
    Апр 2011
    Поруке
    2

Здраво Вбет, може заставе ставити у заглављу да се као у демо, као и падајући мени

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би nic333 View Post
    Здраво Вбет, може АдСенсе бити искључена и користим свој тектадс у комерцијалну верзију, лоше се купује наредних неколико недеља.
    хвала
    АдСенсе је ван вБЕТ обима - то је на вама да ли су га претворили у или не. Такође можете да га укључите за нормалан страна и ставити нешто друго за преведене странице - ово ће захтевати једноставан измена шаблона који укључује Ваш оглас.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би nic333 View Post
    Здраво Вбет, може заставе ставити у заглављу да се као у демо, као и падајући мени
    Да. Имате посебне опције где да стави падајући мени и заставе у реду. Дакле, оно што видите на нашем форуму је од конфигурације - нема потребе да било какве промене (за стандардне шаблон и шаблоне који су стандардни шаблон кукама - тако да у се на одговарајући начин на вБуллетин).

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •