здраво,
Морам приступ админцп и ФТП .. Молим вас пошаљите ми пм са овим подацима.
Ја ћу покушати да пронађе проблем.
здраво,
Морам приступ админцп и ФТП .. Молим вас пошаљите ми пм са овим подацима.
Ја ћу покушати да пронађе проблем.
Имате АМ.
Поздрав
Нашао сам плугин са грешкама .. сада ћу покушати да нађу решење.
молим вас, само погледајте на вашем АМ
рачун је престао да ради због мултипе ИП откривање, сада за пријављивање на налог поново ради .. Ваш готово
Поздрав
У реду, тако - после рада на овом питању открили смо да овде нема грешке у вБЕТ. То је зато што форум користи СМФ 3.6 и вБЕТ званично подржава вБ3.8
У сваком случају нашли смо начин да још ради на није званично подржан СМФ 3.6: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тин-3-6-а.хтмл
Те промене су већ урадили на вашем форуму.
Имајте на уму да се и даље преводе архива странице за форуме не ради. То је због грешке СМФ тако питати СМФ тим да га реши. Ако додате било који параметар на форум Архива (ова један са Ф-), Онда празну страницу појави. Мислим било којег параметра - чак и само Кс = и? i ruši se čak i sa vBET onemogućenim. Dakle, sa ovim slučajem morate da zamolite vB tim da ispravi svoj bag i najverovatnije će prevodi početi da rade (sve je u redu za arhiviranje glavnih i thread stranica).
Јер није било вБЕТ грешке овде се преселим тему отклањање проблема.
Они ће ми рекли да га деинсталирате, јер је све радило пре вБЕТ мод.Имајте на уму да се и даље преводе архива странице за форуме не ради. То је због грешке СМФ тако пита СМФ тим да га реши
Зар ниси то поправити?Имајте на уму да се и даље преводе архива странице за форуме не ради?
Шта то другачије у вези са 3.6.12 и 3.85? Велике промене су од значаја за друштвено умрежавање чини ми се да је ваш односу ВБ 3 до 4 ВБ, мало више труда са ваше стране не би имали боли?
Баш као што сам описао да вам буг у СМФ. Они су једноставно ти флус далеко. Можда због погрешних питања десриптион. Није вБЕТ грешка - оригинална архива ради добро. Превод форума архива страница не ради и неће радити, јер СМФ црасцхес страници ако у УРЛ аддес било којег параметра. И то није вБЕТ - можете диссабле вБЕТ додати УРЛ к = и, а ви и даље имате црасцхед ацхриве форуму страница.
Veж sam ga opisao ranije. I dao ti način da proveriš da li je to vBulletin buba. Molimo vas da ih napišete da ne morate da imate vBulletin da biste krasli te stranice - dovoljno je da dodate bilo koji parametar URL adresi. I kreše se sa vBET disabled. Da im ne dozvolim da te opet oteraju![]()