Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: вБЕТ Озбиљне Буг Фоунд!

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Exclamation вБЕТ Озбиљне Буг Фоунд!

Сада разумем зашто мој сајт се не правилно индексиране у 52к.

Sa ugrađenih vBet je davanje НИЈЕ ПРОНАЂЕНО Na sve moje arhivske datoteke, nakon 6 sata sve što escluding jedinstvenog ministarstva odbrane 1 do 1 je na to, JA sam probao 3.33 i 3.34 i bez moje vBet Arhiva radova u redu..

Молим вас дајте ми поправити за овај проблем!

Срдачан поздрав

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Нико из вбет особље је овде? Треба поправити!

ПС. Ја нисам имао овај проблем са бесплатну верзију

Поздрав
    Последњи изменио mario06; 29-06-10 U 22:38.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Хмм ја не могу да репродукују ово питање. Можете ли ми показати како ја могу то да урадим?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Ја сам уплоад мој сајт сачекајте 5 минута и ја ћу ти линк у ПМ

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Ја пм'ед чекате одговор, вбет укључен и мојој архиви теме да није пронађен (404), чим се потврдити да ћу га искључите тако да можете да претражујете поново архива, тако да можете видети себе да то ради без вбет.

поздрав
    Последњи изменио mario06; 29-06-10 U 22:39.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

камилкурцзак, Ја сам овде чека за вас потврдити грешку и идеш на форуму након 20 минута без мене одговара?

То није прави начин за лечење плаћају корисницима!

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Потребна ми је помоћ, где су сви?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Колико дуго морам да чекам?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Žao mi je što su morali da čekaju. Već sam poslao Kamil podsetnik o vašem pitanju. Takođe, obratite pažnju da ne moraju da onemoguće ceo vBET - to bi trebalo da bude dovoljno da onemoguće samo vBET plow Pokazati koji za arhiva (sve sa 'архива' u imenu kuke). To će vam omogućiti da koristite vBET i radite na svojoj arhivi (ali ne i da prevodite arhivu) dok ne rešimo problem

Као што сам видела Камила није био у стању да га репродукује на нашем серверу и питао вас за детаљна упутства о томе (то што треба да урадимо нешто посебно да га виде или само цео архива доле). Ако нећемо га репродуковати на нашем серверу, ми ћемо морати детаље приступ администратора КП и ФТП да би могли да провери зашто се то дешава и исправи је.

Такође ако имате друге додатке (не укључујући вБуллетин) који користе неке архиве куке молимо Вас да покушате привремено онемогућили оне плугин-и проверите да ли вБЕТ радити исправно архива тада. То треба да провери да ли имамо овде неке сукоба питања.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Већ сам покушао онемогућавање вБЕТ архива додатак је јуче, али архива је и даље сломљен када вБЕТ је омогућен тако морам онемогућити вБЕТ да се ради архиве.

Проблем је једноставан.

1. вБЕТ На
    = Архива сломљена

2. вБЕТ искључен
    = Архива рада

Као што сам рекао горе да деинсталиран сваки додатак (1би1) јуче и нашао вБЕТ да кривца, после тестирања сам обновио резервну копију.

Заиста не постоји ништа посебно да уради да би у добијању није пронађен (404) грешку, све што треба да се иде у доњем десном углу странице и кликните на Архива и пратите кроз теме | порука (чак и као гост).

За приступ немам проблема, хајде да успостави време да се то уради.

Поздрав

ПС. Морао сам да додате архиви | мапа уеба у мом роботс.ткт зато што Гоогле почео да ми грешке на архиву удара 17к (404).

ПС2. Немам инсталиран вБуллетин Маибее вБЕТ је Хоокинг | у потрази за њега.

Поздрав
    Последњи изменио mario06; 30-06-10 U 10:26.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •