У праву си. Ово би требало да буде обрнуто. Жао грешка
У праву си. Ово би требало да буде обрнуто. Жао грешка
са инверзна кода из вбет и даље не ради за мене .... свако може да потврди да ли радим нешто погрешно?
може бити исправан код
иф (иссет ($ _ГЕТ ['т']) & & иссет ($ _ГЕТ! ['Иди на']) & & лажне == стрпос ($ _СЕРВЕР ['РЕКУЕСТ_УРИ'], 'индек.пхп')) {
Наши код је ради савршено на нашем тесту форуму. Молим вас, пошаљите Михал ПМ са приступ вашем ФТП-а.
Он ће покушати да га реши.
Камил,
ово је радио за мене
иф (иссет ($ _ГЕТ ['т']) & & иссет ($ _ГЕТ! ['Иди на']) & & лажне == стрпос ($ _СЕРВЕР ['РЕКУЕСТ_УРИ'], 'индек.пхп')) {
али са $ _ГЕТ ['п'] као што су сугерисали ништа не мења **********
јер проблем је са добити променљиве Иди зашто је потребно проверити да ли променљива п скуп?
можете потврдити ово?
Оба предлога су добри. Кодови правилно раде на тесту форуму .. Ја ћу писати о томе да Михал.
врати, врати,
покушати да се то уради (са вашим кодом):
1. преведе странице (без обзира на језик)
2. употреба Иди на први нови пост
Можете ли да видите? Страна није преведен.
Направио сам много тестова и то ради на нашој страни у датом коду. Покушајте ово:
1. Сет промене као што смо то описао ('Иди на' не постоји пре извршења иде троугхт вБуллетин - да је оно што се наша евиденција говори)
2. Направи нови посттеста
3. Проверите да ли за ову невоне је ради.
Ако је - онда само испирање кеш меморије. Вероватно би требало да раде у флусцхинг Админ ЦП -> Одржавање -> Ажурирање Бројачи. Покушати Ребуилд Информације форум можда и неки други. Да ли ће радити за нову десет итмеанс да ради, а ви само треба кеширани старе (погрешан) редирекције.
Покушајте ово и дају нам повратну информацију - ако још увек не ради, онда морам да одем и проверите га на вашем серверу.
вбет мог тестирања су под вБуллетин 4.0.4пл1
и ваш код
не ради за мене, али ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ради фино ... Имате ли идеју да ли овај код може да уради нешто што свој код?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {