Ми знамо где екацли је грешка. Ми смо га наћи у вбет_глобал_старт функцију у вБЕТ пхп фајл.
вероватно, пролазимо лоше УРЛ СМФ функција (екец_хеадер_редирецт).
Мицхаł ради на томе.
Ми знамо где екацли је грешка. Ми смо га наћи у вбет_глобал_старт функцију у вБЕТ пхп фајл.
вероватно, пролазимо лоше УРЛ СМФ функција (екец_хеадер_редирецт).
Мицхаł ради на томе.
Нема проблема, ми стварно треба поправити за овај проблем АСАП
Сачињено Жао сте морали да чекате. Решење ће бити укључене у следећем издању. Ми смо већ га користе на нашем форуму, тако да ново радно место преусмеравање ради фино овде.
За брзо поправити молим:
1. Уређивање укључује / вбентерприсетранлатор_фунцтионс_хоокс.пхп
2. Пронађи:
3. Заменити:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Видим у наслову који је описано 2 питања у једној нити. Али, Камила потврдила само један од њих. Реците тачно како означите форуму прочитао. Ја не могу да нађу такву могућност - вероватно у потрази за погрешном месту
Проверио сам то на нашем тесту форум и немам ову грешку. Све је исправно.Code:404 error
Дакле, пошаљите Мицхаł (вбет) Пуни приступ админцп и ФТП ПМ. Он ће покушати да нађе решење и поправи то!
Хвала
Ја још увек чека одговор. Без одговора - Претпостављам да је у реду.
Ако не у реду, пишите овде и ја ћу поново отворити ову тему
Ово питање и даље постоји, у форумдисплаи, Ако кликнем на стрелицу да бисте Иди на нову дужност за нит, то ме увек води на први пост, а не први непроцитани пост.
Региструј се на мој форум и да ће га видети.
Ако онемогућим вбет, проблем нестаје.
Последњи изменио Snake; 11-08-10 U 23:39.
Надоградити до 3.3.5 и све УРЛ-ове питањима изгледа фиксна, тако да нема проблема, хвала.
ок
хвала за потврду