ради без вбет
Ок, ја сам истражити проблем и покушати да реши
ок, ја чекам.
поздрав
још увек чекају хвала
Хи - молимо да Извињавам се за дуго времена евалуацију. Ово је било питање које је започео корисник мене и даје Камила током мог одмора време. Па можда је био мало преоптерећен. Тренутно Вратио сам се и да ће радити да се коначно затвори питање
Мислим да би било најбоље кад бисмо само да проверимо на табли и исправи је, уместо од губитка више времена. Зато вас молим само ми пм приступ детаље форум ФТП и Администратор КП. Такође, молим вас дајте ми тачан УРЛ страницу на којој могу да видим ово питање. Ако није видљив одмах - молим измишљају да је на неком тесту тема - ви ће га уклонити након што исправан питање.
Молим вас само погледајте на последњем одговор - зато што нисмо у могућности да га репродукује на нашим серверима смо вас питао за приступ детаље. Ми ћемо цхцек и тачне га на место![]()
Волео бих да га поправи себе, дај ми неке опције, тако да ја могу пробати, када сам кликните на измени навој (не додирнете било шта), а затим притисните Сачувај све ради без проблема што значи да показује право.
Да, али Мицхаł писао у ранијим поруке своје предлоге за решење. Нису радили.
Ми не можемо да репродукује то питање на нашем тесту форуму, тако да је веома тешко наћи добро решење.
Ако знамо где питање је у коду, то ће бити лако наћи решење.