Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 26 од 26

Тема: Наслов превод прекинуо у вБадванцед (последњих теме)

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Зар не можеш ми дати нека друга решења? Волео бих да ДоИтМиселф, тако да у будућности ћу знам шта да радим без мучи нико на сваком ажурирању.

Као што сам рекао све што имам да урадим да поправи грешка изаберите ставку Уреди (додир ништа), а затим сачувајте да би наслов раде исправно.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Волео бих да га поправи себе, дај ми неке опције, тако да ја могу пробати, када сам кликните на измени навој (не додирнете било шта), а затим притисните Сачувај све ради без проблема што значи да показује право.
    Ако се добро разумем - када назив је оштећена и ви направили уређивање и чување без промене било шта, онда је исправљена? А како то изгледа за нову тему - да ли је сломљен или ОК?

Такође - Још увек чекам за приступ детаљима да би могли да реше овај проблем. У овом тренутку да га држите себе. Молим вас детаљи АМ приступ тако да ћемо моћи да реши проблем и затворите га.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Зар не можеш ми дати нека друга решења? Волео бих да ДоИтМиселф, тако да у будућности ћу знам шта да радим без мучи нико на сваком ажурирању.

Као што сам рекао све што имам да урадим да поправи грешка изаберите ставку Уреди (додир ништа), а затим сачувајте да би наслов раде исправно.
    Још једном - ми је потребан приступ вашем форуму. Прво треба да пронађе узрок питање моћи да га поправи. И ми ћемо тражити решење које ће бити укључене у следећу верзију - па смо попуните пронађемо решење које неће захтевати никакве промене у сваку исправку.

У овом тренутку не можемо вам дати ДоИтИоурселф решење, јер немамо решење, а ви сте нас држе за то проналажење. Уколико желите да га реши - молим вас дајте нам приступ. Ако сте свесни о питањима безбедности, онда молимо вас да привремени рачуни за нас, или промену лозинке на неке привремене или креирајте пример тест вашег форума са репродуковати проблем.
    Последњи изменио vBET; 10-08-10 U 00:10. Разлог: словослагач

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Ако се добро разумем - када назив је оштећена и ви направили уређивање и чување без промене било шта, онда је исправљена? А како то изгледа за нову тему - да ли је сломљен или ОК?

Такође - Још увек чекам за приступ детаљима да би могли да реше овај проблем. У овом тренутку да га држите себе. Молим вас детаљи АМ приступ тако да ћемо моћи да реши проблем и затворите га.

Да то раде.

1. Изаберите опцију измени
    2. Не ради ништа
    3. Само сачувајте
    Радови = 100% значи да ништа није сломљен!
    Последњи изменио kamilkurczak; 19-08-10 U 08:52.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле, можда је већ решен и оно што видите је само кеширани лош резултат из претходне верзије. Молим вас реците како се то ради потпуно нову тему - су резултати у реду онда (без прављења ове лутке Едит корак). Ако реду онда мислим да је то питање више не постоји и ми да затворите овај проблем

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Без одговора - тако ја разумем то је решено. Ако не пишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •