Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: СЕРВЕРД ХАЦКЕД БИ ВБЕТ!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    2

Thumbs down СЕРВЕРД ХАЦКЕД БИ ВБЕТ!

Мој сервер је хакован јер имам ВБЕТ.

ОВО ЈЕ појма да то потврђује:
    корен 27888 1 0 18:26? Сс 0:00 / уср / сбин / Ексим-МЦ-1ОСБјј 0007Цф-4С СЕРВЕР_СИГНАТУРЕ = <аддресс> Апацхе/2.2.14 (Уник) мод_ссл/2.2.14 ОпенССЛ/0.9.8е-фипс-рхел5 мод_аутх_пасстхроугх/2.1 мод_бвлимитед/1.4 ФронтПаге/5.0.2.2635 Сервер на ввв **** цом порт 80 </ адреса>? УНИКУЕ_ИД = ТЦТИтбилвВ0ААЕФиМјИАААБК ХТТП_УСЕР_АГЕНТ = Вгет/1.10.2 (Ред Хат-а измењене) СЕРВЕР_ПОРТ = 80 ХТТП_ХОСТ = ууу Цом **** ДОЦУМЕНТ_РООТ = / хоме/в11с0с3р/публиц_хтмл СЦРИПТ_ФИЛЕНАМЕ = / хоме/в11с0с3р/публиц_хтмл/вбентерприсетранслатор_сео.пхп рекуест_ури = / архива / индек.пхп/ф-23.хтмл СЦРИПТ_НАМЕ = / вбентерприсетранслатор_сео.пхп ХТТП_ЦОННЕЦТИОН = кееп-аливе РЕМОТЕ_ПОРТ = 41741 ПАТХ = / бин: / уср / бин ОСИ = / хоме/в11с0с3р/публиц_хтмл СЕРВЕР_АДМИН = вебмастера **** цом РЕДИРЕЦТ_УНИКУЕ_ИД = ТЦТИтбилвВ0ААЕФиМјИАААБК РЕДИРЕЦТ_СТАТУС = 200 ХТТП_АЦЦЕПТ =* / * РЕМОТЕ_АДДР = 72.55.191.104 СХЛВЛ = 1 СЕРВЕР_НАМЕ = ууу *** Цом ХТТП_ПРАГМА = но-цацхе СЕРВЕР_СОФТВАРЕ = Апацхе/2.2.14 (Уник) мод_ссл/2.2.14 ОпенССЛ/0.9.8е -ФИПС-рхел5 мод_аутх_пасстхроугх/2.1 мод_бвлимитед/1.4 ФронтПаге/5.0.2.2635 КУЕРИ_СТРИНГ = СЕРВЕР_АДДР = 188.165.193.93 ГАТЕВАИ_ИНТЕРФАЦЕ = ЦГИ/1.1 СЕРВЕР_ПРОТОЦОЛ = ХТТП/1.0 РЕДИРЕЦТ_УРЛ = / арцхиве/индек.пхп/ф-23.хтмл РЕКУЕСТ_МЕТХОД = Глава _ = / уср / сбин / сендмаил
    в11с0с3р 27996 27888 1 18:26? Д 0:00 / уср / сбин / Ексим-МЦ-1ОСБјј 0007Цф-4С СЕРВЕР_СИГНАТУРЕ = <аддресс> Апацхе/2.2.14 (Уник) мод_ссл/2.2.14 ОпенССЛ/0.9.8е-фипс-рхел5 мод_аутх_пасстхроугх/2.1 мод_бвлимитед/1.4 ФронтПаге/5.0.2.2635 Сервер на ввв *** цом порт 80 </ адреса>? УНИКУЕ_ИД = ТЦТИтбилвВ0ААЕФиМјИАААБК ХТТП_УСЕР_АГЕНТ = Вгет/1.10.2 (Ред Хат-а измењене) СЕРВЕР_ПОРТ = 80 ХТТП_ХОСТ = ууу Цом **** ДОЦУМЕНТ_РООТ = / хоме/в11с0с3р/публиц_хтмл СЦРИПТ_ФИЛЕНАМЕ = / хоме/в11с0с3р/публиц_хтмл/вбентерприсетранслато ^ Ц
    Ја не можете да деинсталирате ВБЕТ!
    Угодити помоћ мене мој сервер шаље пуно спам е-маилова!
    Се испуцала!

ПОМОЋ Мицхаł Подбиелски!
    Последњи изменио PabloAM; 25-06-10 U 17:35.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја сам анализу ваше поруке у овом тренутку.

У међувремену реците зашто нисте у могућности да диссабле / унинстал вБЕТ? Шта се дешава?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Можете ли да објасните зашто мислиш да је то вБЕТ грешка? Ја то не видим.

Такође - да ли сте пронашли што код је слање тих спам поруке?

Не видим ваш форум - вбентерприсетранслатор_сео.пхп су уклоњене, а хтаццес правила су и даље. показујући на овај фајл. Админ ЦП ради као видим.
    Последњи изменио vBET; 25-06-10 U 18:19.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    2

Он се користи за убризгавање вбентерприсетранслатор_сео.пхп своје КССРИПТ на мој сајт.

Када покушам да унисталл производа, и брисање вбентерприсетранслатор_сео.пхп из мог сервера Ми Веб Донт рад, јер ми треба "вбентерприсетранслатор_сео.пхп" у ФТП: С

Како да унисталл "СВЕ" ВБЕТ?

Хвала за одговор

УПДАТЕ:
    Ја сам грешка унисталлинг ВБЕТ:
    хттп://имг822.имагесхацк.ус/имг822/2...нисталлинг.јпг
    хттп://имг337.имагесхацк.ус/имг337/4...исталлинг2.јпг
    Последњи изменио PabloAM; 25-06-10 U 18:35.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што сам написао и даље имате хтаццесс правила указују на. вбентерприсетранслатор_сео.пхп - Само коментар тих.

Такође, не морате да деинсталирате вБЕТ - то је довољно само га искључите. Посебно да ми још увек не видим зашто мислиш да је вБЕТ питање и могуће је да није.

Молим те реци како прву поруку утврди да неко користи вбентерприсетранслатор_сео.пхп Да бисте уметнули КССЦРИПТс који пишете о томе. Имајте на уму да вбентерприсетранслатор_сео.пхп nema nikakvu relevantnu logiku - to je samo Front Controller. Svi zahtevi vašem forumu prolaze kroz ovaj fajl i posle toga se koristi vbseo.php se. Dakle, ako uklonite vBET pravila, videćete sve balvane koji ukazuju na vbseo.php što neće značiti da je vbseo.php odgovoran za napad.

Дакле, у овом тренутку мислим да прочитате евиденције погрешно и да вбентерприсетранслатор_сео.пхп није одговоран за напад. Могу да будем погрешно, али ако сте тако сигурни, а онда опишите како се то ради (ово КССЦРИПТ убацивање од стране вбентерприсетранслатор_сео.пхп) - Ми ћемо га анализирати.

Napominjemo da je u našem najboljem interesu da naši klijenti budu bezbedni. Zato ćemo dati sve od sebe da rešimo problem ako ga izaziva vBET. Zbog sopstvene bezbednosti - molimo vas da tačno opišete zašto mislite da to radi vBET. U suprotnom ako grešite - šta očekujem, jer mnogi ljudi misle da je sve urađeno po вбентерприсетранслатор_сео.пхп - što samo menja promenljive servera i ne radi ništa više, ali svi zahtevi idu po njemu, tako da ljudi steka pogrešan utisak - pa ako grešite, onda ćete jednostavno izgubiti svu svoju vBET keš memoriju i podešavanja i opet ćete biti napadnuti, jer ste uradili pogrešnu stvar (ipak savetujte da onemogućite vBET a ne da deinstalirate).

Зато вас молимо да објасните зашто сте тхингинг да вБЕТ дозвољено за овај напад. До сада сте само написали шта мисле, али ни речи оно што чини мислите да.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

О прва ствар - ја ћу га врага.
    Oko 2. - potrebno je samo da uklonite iz vBET datoteka servera. Posebno / Инцлудес / кмл / цпнав_вбентерприсетранслатор.кмл - ovaj definiše vBET meni.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би PabloAM View Post
    Он се користи за убризгавање вбентерприсетранслатор_сео.пхп своје КССРИПТ на мој сајт.

Када покушам да унисталл производа, и брисање вбентерприсетранслатор_сео.пхп из мог сервера Ми Веб Донт рад, јер ми треба "вбентерприсетранслатор_сео.пхп" у ФТП: С

Како да унисталл "СВЕ" ВБЕТ?

Хвала за одговор

УПДАТЕ:
    Ја сам грешка унисталлинг ВБЕТ:
    хттп://имг822.имагесхацк.ус/имг822/2...нисталлинг.јпг
    хттп://имг337.имагесхацк.ус/имг337/4...исталлинг2.јпг
    Поново га онда покушајте да деинсталирате га поново, затим ручно обрисати све вбет отпремио фајлове у овом редоследу:

1. поново
    2. деинсталирате
    3. ручно обрисати све фајлове отпремио вбет

ПС. Мајкл, то мора да се посматра у дубље, јер желим да спавам безбедно ноћу.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

За прва ствар - то је мали вБЕТ грешку. Сам већ нашао решење - то ће бити укључене у следећем издању. За Куицк Фик:
    1. otvorite vBET datoteku proizvoda: до-нот-уплоад/продуцт-вбентерприсетранслатор.кмл
    2. Пронађи:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Заменити:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4.. Увоз производа фајл поново
    5. Деинсталирај поново

Уклоните вБЕТ фајлове после тога. Ако га уклонио већ - молим отпремите.
    Последњи изменио vBET; 25-06-10 U 19:02.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    ПС. Мајкл, то мора да се посматра у дубље, јер желим да спавам безбедно ноћу.
    Молимо вас да погледате овде и одговор на питање: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост3545

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема одговора. У том случају ништа не говори да је то грешка вБЕТ и фајл који је позван крив нема логике за генерисање страница, тако уметање скриптова то није могуће постоји - то је само предњи контролер.

Питање затворено.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •