/ Хоме / ввв / доц /*****/ миСите / ввв / форум / глобал.пхп (238): евал () 'д цоде он лине 3
Добили овај после надоградње од 333 до 334, отпремио све фајлове и увозни производ (проверити замени постојећег производа).
Било која савети?
/ Хоме / ввв / доц /*****/ миСите / ввв / форум / глобал.пхп (238): евал () 'д цоде он лине 3
Добили овај после надоградње од 333 до 334, отпремио све фајлове и увозни производ (проверити замени постојећег производа).
Било која савети?
Молим вас дајте свој тачан ББ верзију и садржај датотеке глобал.пхп око линије 238 (и тачка која је од њих 238).
ВБ верзија је 3.84 глобал.пхп је:
Нисам сигуран да ли Дреамвеавер приказује исправну линију па сам додао комплетан код Широм тога, 238 јеPHP Code:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
($ = Кука вБуллетинХоок:: фетцх_хоок ('стиле_фетцх'))? евал ($ кука): лажне;
Последњи изменио Ramses; 22-06-10 U 16:56.
Molim Vas, ugasite vBET plugin za стиле_фетцх куку и проверите да ли то сада ради. Ако не, онда молим вас искључите други плугин за стиле_фетцх куке, један по један (да укључите претходне) и проверите када ће почети са радом. Када пронађете онај који је крив - молимо вас да нам кажете којих је један да јесте.
Последњи изменио vBET; 22-06-10 U 17:06.
Хвала, онемогућавање вбет стиле_фетцх решава ову грешку, али сада нема заставе показују само чуваре места.
Извини, видео сам где сам направио грешку, ја се вратим у другом.
Добро, ја сам веома жао што су ти непотребан рад Једноставно сам отпремио фасцикле у погрешан директоријум. Све је сада у реду.
Последњи изменио Ramses; 22-06-10 U 19:34.
Сада је добро ради, али вБЕТ функционалност је онемогућен. То не може тако.
Ова функционалност је онемогућен да би анализирали шта није у реду.
Молимо вас да напишете сада да ли ради када додатак је омогућен?
Ако то не ради је проблем и ми треба да поправи да би користили све функционалности.
Последњи изменио kamilkurczak; 22-06-10 U 23:23.
Као што сам рекао у мом претходном пост је то моја грешка, ја сам отпремио вбет фасцикле уместо роот директоријум форуму. Све је у реду.
У реду, тако - само да буде сигуран. Сада сте ради са свим нашим плугин укључен - истина?Jer ako je u redu sa nekim invalidima, onda neće svi vBET delovi raditi na odgovarajući način (tražio sam da onemogućim samo da bih utvrdio uzrok). Razumemo da ste napravili grešku u folderu, ali ste takođe napisali da ste onemogućili kuku koju sam ja opisao i sada nismo sigurni da li ste je ponovo omogućili.
Zato za vašeg klijenta dobro (vaše dobro) želimo da budemo sigurni da ništa ne izgubite i da koristite vBET sa uključenim svim dodatnim komponentama. Molim vas potvrdite da ćemo moći lepo da spavamo![]()
Да Михал, сви додаци се омогућено. Чак је и гост кеш је сада, Надам се да ће показати ефекте у смањивању ускоро оптерећења сервера. Хвала на великој подршци.