Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: Надоградња грешка

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    18

Default Надоградња грешка

/ Хоме / ввв / доц /*****/ миСите / ввв / форум / глобал.пхп (238): евал () 'д цоде он лине 3
    Добили овај после надоградње од 333 до 334, отпремио све фајлове и увозни производ (проверити замени постојећег производа).
    Било која савети?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас дајте свој тачан ББ верзију и садржај датотеке глобал.пхп око линије 238 (и тачка која је од њих 238).

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    18

ВБ верзија је 3.84 глобал.пхп је:

PHP Code:
    // if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
    // otherwise only allow styles that are user-selectable
    $styleid intval($styleid);
    $style NULL;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!
    is_array($style))
    {

$style $db->query_first_slave("
            SELECT *
            FROM " 
    TABLE_PREFIX "style
            WHERE (styleid = 
    $styleidiif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect' AND userselect = 1') . ")
                OR styleid = " 
    $vbulletin->options['styleid'] . "
            ORDER BY styleid " 
    iif($styleid $vbulletin->options['styleid'], 'DESC''ASC') . "
            LIMIT 1
        "
    );
    }
    define('STYLEID'$style['styleid']); 
    Нисам сигуран да ли Дреамвеавер приказује исправну линију па сам додао комплетан код Широм тога, 238 је
    ($ = Кука вБуллетинХоок:: фетцх_хоок ('стиле_фетцх'))? евал ($ кука): лажне;
    Последњи изменио Ramses; 22-06-10 U 16:56.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Molim Vas, ugasite vBET plugin za стиле_фетцх куку и проверите да ли то сада ради. Ако не, онда молим вас искључите други плугин за стиле_фетцх куке, један по један (да укључите претходне) и проверите када ће почети са радом. Када пронађете онај који је крив - молимо вас да нам кажете којих је један да јесте.
    Последњи изменио vBET; 22-06-10 U 17:06.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    18

Хвала, онемогућавање вбет стиле_фетцх решава ову грешку, али сада нема заставе показују само чуваре места.
    Извини, видео сам где сам направио грешку, ја се вратим у другом.
    Добро, ја сам веома жао што су ти непотребан рад Једноставно сам отпремио фасцикле у погрешан директоријум. Све је сада у реду.
    Последњи изменио Ramses; 22-06-10 U 19:34.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Сада је добро ради, али вБЕТ функционалност је онемогућен. То не може тако.
    Ова функционалност је онемогућен да би анализирали шта није у реду.

Молимо вас да напишете сада да ли ради када додатак је омогућен?

Ако то не ради је проблем и ми треба да поправи да би користили све функционалности.
    Последњи изменио kamilkurczak; 22-06-10 U 23:23.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    18

Као што сам рекао у мом претходном пост је то моја грешка, ја сам отпремио вбет фасцикле уместо роот директоријум форуму. Све је у реду.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду, тако - само да буде сигуран. Сада сте ради са свим нашим плугин укључен - истина? Jer ako je u redu sa nekim invalidima, onda neće svi vBET delovi raditi na odgovarajući način (tražio sam da onemogućim samo da bih utvrdio uzrok). Razumemo da ste napravili grešku u folderu, ali ste takođe napisali da ste onemogućili kuku koju sam ja opisao i sada nismo sigurni da li ste je ponovo omogućili.

Zato za vašeg klijenta dobro (vaše dobro) želimo da budemo sigurni da ništa ne izgubite i da koristite vBET sa uključenim svim dodatnim komponentama. Molim vas potvrdite da ćemo moći lepo da spavamo

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    18

Да Михал, сви додаци се омогућено. Чак је и гост кеш је сада, Надам се да ће показати ефекте у смањивању ускоро оптерећења сервера. Хвала на великој подршци.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •