Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 5 од 5 FirstПрви ... 345
Резултати 41 на 43 од 43

Тема: вБЕТ 3.3.4 пуштен

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Углавном заједничка је да људи заборавили да су направили измене у роботс.ткт раније 2-3 месеци (да Гоогле реагује на такав пут - то може бити брже ако имате изузетно висок Паге Ранк). Такође, понекад људи гледају на резултате у Гоогле претраге - где се приказује само апроксимирати број индексираних страница, а не прави. Дакле, апроксимација би могао да промени на боље један и то не значи да било који од ваших страница уклоњена из индекса. Такође - Гоогле је огромна и има доста база података која с времена на време се ажурирају, понавља и тако даље - то може бити само ефекат рада Гоогле-базе података алгоритама. Такође, Гоогле је мења то је индексирање алгоритама и, тј могуће је да неке од ваших већ индексиране странице се данас сматра као дуплирање садржаја (тј. већина чланица страна је у 99% иста) и уклоњена из индекса.

Све док не видите велики број грешака у вашем Алатки за вебмастере можете претпоставити да је управо начин на који Гоогле функционише. Али, ако видите грешке - онда је то на страни и онда би требало да реагује.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Serbian
    Translated text
    Недељу дана је прошло више на мом сајту Гоогле је једва променила, па чак и на веома малим горе и доле, али није могао да достигне број 145 000 (број недеља пре тамо). Пре 2 дана је задржао 145.000. И данас је 143,000. Нисам конфигуришете или промените фајл роботс.ткт после 6 месеци. и мој фајл роботс.ткт конфигурисан како следи:
    Усер-агент: Медиапартнерс-Гоогле *
    Дисаллов:
    Ажурира Ситемап индекс статус је пријављена као успешна, али УРЛ подноси пораст УРЛ адресе у веб индексу да удаљеност се смањује за дан. Не знам шта ми се десило, можете ли ми помоћи зашто? Узрок не знам одакле. Ја би користио око месец дана, али вБЕТ 2.10 нисам био вБуллетин Ситемап Генератор конфигурације као водич овде) Али када прелазим на комерцијалну верзију 3.3.3 сам био заинтересован и прочитајте датотеку приручника конфигурација за Ситемап. У почетку са 3.3.3 сам пронашао веома узбуђен због непрекидног повећања Гоогле-овом индексу. Пошто надоградњу на 3.3.4 ће бити ван овако. Не знам зашто опет? Надам се да вам помогну. само 19 грешака у извештавању време када су ван мог сајта у Гоогле алатке за вебмастере
    Original text
    Последњи изменио haiduongbk; 02-07-10 U 01:51.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Serbian
    Translated text
    Недељу дана је прошло више на мом сајту Гоогле је једва променила, па чак и на веома малим горе и доле, али није могао да достигне број 145 000 (број недеља пре тамо). Пре 2 дана је задржао 145.000. И данас је 143,000. Нисам конфигуришете или промените фајл роботс.ткт после 6 месеци. и мој фајл роботс.ткт конфигурисан како следи:
    Усер-агент: Медиапартнерс-Гоогле *
    Дисаллов:
    Ажурира Ситемап индекс статус је пријављена као успешна, али УРЛ подноси пораст УРЛ адресе у веб индексу да удаљеност се смањује за дан. Не знам шта ми се десило, можете ли ми помоћи зашто? Узрок не знам одакле. Ја би користио око месец дана, али вБЕТ 2.10 нисам био вБуллетин Ситемап Генератор конфигурације као водич овде) Али када прелазим на комерцијалну верзију 3.3.3 сам био заинтересован и прочитајте датотеку приручника конфигурација за Ситемап. У почетку са 3.3.3 сам пронашао веома узбуђен због непрекидног повећања Гоогле-овом индексу. Пошто надоградњу на 3.3.4 ће бити ван овако. Не знам зашто опет? Надам се да вам помогну. само 19 грешака у извештавању време када су ван мог сајта у Гоогле алатке за вебмастере
    Original text
    По мом мишљењу вероватно ништа не дешава. Немате грешке у алаткама за вебмастере. 143 000 или 145 000 - то изгледа као процена није стварно, тачан број индексираних страница. И ако је процена онда процењује резултати могу варирати. Одакле узимате те бројеве?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Такође још један буг, када сам омогућавају вбет, на неким страницама Теме паузе, тј линк на врху - падајућег менија паузе. Онда Теме на дну нит недостаје је икона. Такође, 'Одговори' икону нестаје. Ова грешка се исправља ако онемогућим вбет. и то само дешава гостију. Хвала.

Види овде - Вечни "прихватна мрежа адреса" на мрежну картицу - Рачунарске сок
    Ispravljeno i biće uključeno u vBET 3.3.5

Страна 5 од 5 FirstПрви ... 345

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •