Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 4 од 5 FirstПрви ... 2345 ПоследњиLast
Резултати 31 на 40 од 43

Тема: вБЕТ 3.3.4 пуштен

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Да, схватам то. Искрено се надам Мајкл да сортирате ово.
    Нема пробс. Само сам сугерише ово јер када сам налетео на сличан проблем јуче сам био дочекан са ћутањем овде. Мислим да чланови заједнице помажу једни другима? Ја лично не бих покушати велико унапређење када бих знао подршке неће бити на располагању за наредних 6 или 8 сати или више.

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Хвала Стив човек! Ја стварно ценим то!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Taurus View Post
    Ја хитно потребна помоћ. Након надоградње сам ову грешку на мој форуму:

Упозорење: арраи_мерге () [фунцтион.арраи-стопи]: # 1 аргумент није низ у [пут] / глобал.пхп (400): евал () д цоде он лине 1153 "

Мој цео форум је потпуно збркане. Из неког разлога то само дешава ако нот логгед ин Дакле, за госте. Ако је пријављен, све је у реду.

ЕДИТ: ОК схватио сам да након што сам онемогућио "Пуна Филе Цацхе за госте (БЕТА!)" Користите све је у реду. Дакле, мора постојати нешто није у реду тамо. (И сам ЦХМОД 777-Р вбет_гуестцацхе)
    Отворите нову тему за ово у извештаја о грешкама. Ми ћемо бити у могућности да управља овим тамо.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би steve View Post
    Ок, морао сам да потисне ПХП-грешке, кеш проверу фајл старости на датотеке које не постоји и био гњави напоље. Датотека кеш је страшан тога, ако можете да га користите нећете се покајати.
    Ово је у циљу - да не провери да ли датотека постоји, да би се избегло непотребно ИО операција. Према ПХП упутство (ПХП: филемтиме - Упутство) Функција филемтиме враћа Фалсе ако не постојеће датотеке. Нисмо је свесни поруке о грешци - у складу са упутством ову функцију не треба да пошаљу било какве грешке у случају не постојеће датотеке. Да ли можете да отворите нову тему у Троублесхотинг или грешкама Извештаји за да са на пример вашег поруке о грешци?

За све - молим вас не третирају ову тему као једино место о овом вБЕТ верзију. За проблеме или грешке - молимо Вас у одговарајућим секцијама. Ми ћемо бити у стању да управљате својим питањима да ли они ће бити овде.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Serbian
    Translated text
    Ја надограђен са 3.3.4 у 2 дана. На први линк на Гоогле Субмитед не онолико колико сваки дан, а данас видела смањује. Не разумем зашто и поред свих порука теме и даље расте нормално. Ко је као ја?
    Ја пала од 145.000 до 139.000 линкова на Гоогле-у
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би haiduongbk View Post
    Translated text
    Ја надограђен са 3.3.4 у 2 дана. На први линк на Гоогле Субмитед не онолико колико сваки дан, а данас видела смањује. Не разумем зашто и поред свих порука теме и даље расте нормално. Ко је као ја?
    Ја пала од 145.000 до 139.000 линкова на Гоогле-у
    Original text
    Ovo nema nikakve veze sa ažuriranjem na vBET3.3.4 - Google jednostavno ne reaguje brzo na šešir. Može biti mnogo razloga, ali to nije vBET
    Једини разлог би могао да уради вБЕТ (али не у тако кратко време) је ако се неки преведен странице неће генерисати. Ако откријете да неки странице нису доступни - имајте на уму да је за нас. Можете га пронаћи у алатки за вебмастере.

Translated text
    Хвала Михал. Ја ћу га пратити више времена. и научите узрок.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би haiduongbk View Post
    Translated text
    Хвала Михал. Ја ћу га пратити више времена. и научите узрок.
    Original text
    Углавном заједничка је да људи заборавили да су направили измене у роботс.ткт раније 2-3 месеци (да Гоогле реагује на такав пут - то може бити брже ако имате изузетно висок Паге Ранк). Такође, понекад људи гледају на резултате у Гоогле претраге - где се приказује само апроксимирати број индексираних страница, а не прави. Дакле, апроксимација би могао да промени на боље један и то не значи да било који од ваших страница уклоњена из индекса. Такође - Гоогле је огромна и има доста база података која с времена на време се ажурирају, понавља и тако даље - то може бити само ефекат рада Гоогле-базе података алгоритама. Такође, Гоогле је мења то је индексирање алгоритама и, тј могуће је да неке од ваших већ индексиране странице се данас сматра као дуплирање садржаја (тј. већина чланица страна је у 99% иста) и уклоњена из индекса.

Све док не видите велики број грешака у вашем Алатки за вебмастере можете претпоставити да је управо начин на који Гоогле функционише. Али, ако видите грешке - онда је то на страни и онда би требало да реагује.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Не би требало да постоји таква ствар као негативан учинак перформанси због датотеке кеш меморије. То је зато што датотеке кеш не расте ... Ми стварамо посебан фајл за сваки захтев УРЛ адресу. Тако да сваки кеш фајл је једноставно статичких ХТМЛ датотеке (кеширани излаз за захтев). Када ваш сервер кешира све више и више вБЕТ једноставно ствара све више и више фајлова. Дакле, сваки пут када се такав фајл гласи:
    1. Се чита само резултат за ову УРЛ адресу
    2. Чак смо га не читају на меморијску - једноставно пустите да клијента користећи ПХП функција: РеадФиле

Због тога, чак и ако ваше странице резултат је заиста велика - дакле кеш фајл је такође велика, она неће имати негативан утицај перформанси, јер ће само потока овај фајл чак и без читања целог га у меморију. Тако да ћете видети предности не мане.
    Хрмм, свиђа ми се идеја о кеширање преведене података, али зар не би било ефикасније ако се користи нешто као мемцацхе? Уместо читања података са диска да би га прочитао из меморије.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    Хрмм, свиђа ми се идеја о кеширање преведене података, али зар не би било ефикасније ако се користи нешто као мемцацхе? Уместо читања података са диска да би га прочитао из меморије.
    Подршка постојећих кеш библиотека се налази на листи обавеза ван. Такође, пуна датотека кеш за госте може бити стварно велики за велике форуме. Превелик да га задржи у потпуности у меморији - ми ћемо тражити таква решења која ће омогућити да се комбинују предности чувања кеш у меморији и на диску.

Страна 4 од 5 FirstПрви ... 2345 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •